keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Nyt kolahti!

Nimittäin postista lappunen missä pyydettiin noutamaan postiluukusta sisään sopimatonta boksia. Eikä kyseessä ollut mikä tahansa "boksi", vaan LivBox, minkä tilasin heti kun se tuli jakoon.


Joulukuun teemana boksissa on hemmottelu ja hiljentyminen pikkujoulukauden jälkeen ja näin ollen se sisältää ihania hemmottelutuotteita talveen.


Outo suherrus nurkassa on kissamme.  :D


En nyt tarkemmin lähde tuotteita käymään yksitellen läpi, mutta tässä listaus tuotteista:

Dr. Hauschka - Ruusuvoide
Lancome - La Vie Est Belle
Louis Widmer - Skin Appeal Peeling
Kérastase - Cristalliste Lumière Liquide Serum
Sally Hansen Salon Effects - Real Nail Polish Strips

Ei siis ollenkaan paha valikoima, ja yhden kuukauden hinnaksi tuli n. 13 euroa, ellen väärin muista!

Olen iloisesti yllättynyt siitä, että minulla on vieläkin seuraajia, vaikka viimeinen päivitys oli ties milloin! Kiva että olette jaksaneet odottaa että pääsen taas blogin pariin. Aikaa on vienyt koko syksyn opinnäytetyö, mistä tulee huomenna numero ja koulusta pitäisi saada paperit viimeiseen päivään mennessä!

En tiedä itsekään, mikä blogini kohtalo on ja kuinka tulen sitä jatkossa päivittämään. Luulen, että sisältö alkaa siirtyä enemmän terveys-hyvinvointi -linjalle, unohtamatta kuitenkaan kauneudenhoitoa ja kosmetiikkaa. Käyn nykyään nelisen kertaa viikossa salilla, eikä siinä hirveästi lähdetä meikkailemaan. ;)

Mutta tässä oli siis pieni vilkaisu pakettiin ja mä lähden kohti salia! Tulen todennäköisesti testaamaan tuon Cristalliste -seerumin tänä iltana ja ehkä Ruusuvoidetta illalla.

Palaillaan!

ps. Ja en tiedä huomasitteko, mutta tipahdin Indiedays Inspirationista kun en päivittänyt :D Oho hups...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...