lauantai 8. maaliskuuta 2014

Easy peasy

Mites teidän muiden lauantai-päivä on sujunut? Itselläni se on mennyt aivan mahtavasti! Sain herätä pitkien yöunien jälkeen kahvin tuoksuun, koska naistenpäivä ja kulta päätti olla kiva ja keittää kahvin aamulla. Normaalisti meillä on kova tahtojen taistelu kahvinkeitosta. :) Lisäksi tänään oli herkkupäivä, joten päivälliseksi meillä syötiin tortilloja ja nyt on maha ihan täynnä ja olo mukava. 

Koska päiväohjelmaan kuului työpaikalla poikkeaminen, kiskoin meikit naamaani. Normaali työmeikki minulla on nykyisin ripsari+meikkivoide, mutta tänään oli enemmän aikaa katsoa mitä sinne naamaan tunkee ja tälläinen siitä tuli:


Meikkivoiteelle erityishuomio! Se on Lancômen Teint Idole Ultra 24 sävyssä 01 Beige Albâtre. On sitten HYVÄ meikkivoide, leivittyy ihanasti, peittää sopivasti, kuivuu puuterimaiseksi ja sävy on aika täydellinen nyt, kesällä ehkä joudun sekoittamaan johonkin hieman tummempaan. Sävy on vaalein keltapohjainen, vaaleampia sävyjä ovat 005 ja 010, jotka ovat punapohjaisia. Tulossa kertomus myös meikkivoiteen metsästyksestä, mikä kesti neljä kuukautta!

Poskipunana Cliniquen Blushing Blush Precious Posy. Kulmakarvat vain harjattu suurinpiirtein oikeaan suuntaan, terveisin "nyt kasvatetaan".


Silmät tein todella helposti. Ripsirajaan Naked 1:sen Hustle ja häivytetty Too Facedin Joy to the Girls -paletin Mulberryllä, kulmaluulla jälkimmäisen paletin Powdered Sugar. Postausluonnoksissa on toki paletin esittely, toivottavasti saan sen pian pihalle. Ripset Cliniquen High Impact -maskara ja ripsirajassa Rimmelin Exaggerate eye liner ja pehmennetty Nakedin Creepillä.

Tällaista tänään, onpas kiva olla pitkästä aikaa blogini kimpussa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...