keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Hei!

Nyt sain vihdoin aikaiseksi sen, mitä olen jo päässäni pyöritellyt viimeisen vuoden, nimittäin oman meikkiblogin tekemisen. En ole ammatiltani kosmetologi, maskeeraaja, kosmetiikkamyyjä, enkä harrasta valokuvausta. Minä vain nautin meikkaamisesta, kosmetiikasta ja kaikista purkeista ja putiloista, joiden kyljissä lukee sanoja "glowing", "fresh", sekä "beauty".

Erittäin hyvä ystäväni sanoi kerran minulle suoraan suurinpiirtein näin: "Sä olet tosi pinnallinen, mutta se on ihanaa kun sä olet sitä niin aidosti ja intohimoisesti, etkä yritä esittää ettet olisi." Minusta tämä oli ihanasti sanottu, sillä voin myöntää olevani todellakin kosmetiikan suurkuluttaja, luomiväriaddikti, sekä suihkun jälkeen avaan puolen tunnin sisään noin puolisenkymmentä erilaista purnukkaa. Erityisosaamiseni on kaikkien kikka kolmosten käyttäminen, sekä välillä olen kävelevä meikki-niksipirkka.

Tämän blogin tarkoitus onkin laittaa eteenpäin hyväksi huomaamiani pikkuvinkkejä, niksejä, tuoteinnostuksia (sekä -inhoituksia) ja erityisesti tämä blogi on siksi, jotta minä ihan itse saisin toteuttaa haavettani ja meikkailla sydämeni kyllyydestä!

Tulevia postauksia lupaan (itselleni) tehdä ainakin:
- luomien pohjustaminen a´la nollabudjetti
- kulmien nyppiminen a´la tylsät pinsetit ja pätkä lankaa
- kuinka peset meikkisiveltimesi hyvin ilman oikeita meikkisiveltimien pesuvälineitä
- kauneutta jääkaapista

Sekä tietenkin meikkejä, meikkejä ja meikkejä!

Ensimmäisen postauksen loppukaneettina seuraava meikki. Tässä käy ilmi kohta "...en harrasta valokuvausta". Enkä myöskään ole mikään photoshop-guru. Toivottavasti tämä kuva tuo kaikille värien iloa pimeään talveen, koska peilistä katsoessani itseäni ainakin piristi!


Luomien pohjustus: Malu Wilz Eye Shadow Base
Luomilla: CS 88 Ultra Shimmer-paletista kolme eri vihreää (3.rivi)
Rajaukset: Rimmel Exaggerate Eye Liner (001 100% Black), MNY Black Kohl
Ripset: Maybelline The Colossal Volume Express Mascara 100% Black
Kulmat: The Body Shop Eye Definer 03 Shade: Taupe (koska tämä vain toimii!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...