tiistai 7. helmikuuta 2012

Jääkaappikosmetiikkaa osa 1

Ihan ekana vinkkinä haluan esitellä oman versioni perinteisestä "köyhän naisen kuorinnasta".Tämähän on se perinteinen lähtötilanne. Ota kaapista sokeripussi ja laita muovikulhoon (Helpoin pestä. Olen kokeillut myös ihan pakastepussiin laittaa, mutta siitä tulee aina jotenkin liian sotkuista.) sokeria pari ruokalusikallista. Sitten taaperra suihkuun. Tässä vaiheessa mies aina kyselee kummissaan, että mitä ihmettä teen sokerilla suihkussa. Suihkussa lorauta päälle lempparisuihkugeeliäsi, saman verran kuin normaalistikin käytät ja sekoita sormilla tämä mössö. Hiero ihollesi ja huuhtele.

Sitten omiin "tuunauksiini".

1) Kokeile levittää mössö kuorimiskintaalla tai pesupuffilla, tulee ihanan pehmeää ja taatusti lähtee ylimääräinen iho.

2) Keittiössä ollessasi, laita mukaan teelusikallinen hunajaa. Hunajaa on käytetty kautta historian niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, iholle ja erityisesti haavoille. Ja se vain tuntuu tekevän ihanan pehmeäksi ihon. :) Googlatkaa vaikka terveysvaikutuksia!

3) Laita mukaan hitusen öljyä. Oman mielipiteeni mukaan kaikki ruokaöljy sopii, mutta jos oikein parasta haluaa, kannattaa kokeilla kookosöljyä. Öljy tasapainottaa suihkugeelin kuivattavaa vaikutusta (ainakin itselläni suihkugeeli poistaa ihan kaiken kosteuden iholla), sekä ravitsee ihoa. Omalle, kuivalle talvi-iholleni tämä ainakin sopii.

4) Jos sinulla on ihottumaa, kokeile suolaa sokerin sijasta. Suola rauhoittaa atooppista ihoa.


Ja näin vältyit ostamasta ylihinnoiteltuja kuorintavoiteita!


Ja kuvat on GettyImagesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...