torstai 10. toukokuuta 2012

Tuhat suukkoa

... Eli Rimmelin uutuus-huulitussi!

Huulipunainnostus jatkuu. Keskiviikkona harmitusshoppailin töiden jälkeen ja mukaan tarttui Rimmelin uutuustuote, Lasting Finish 1000 kisses Lip Tint, eli suomalaisittain huulitussi. Sävynä on 100 Endless Blossom, joka on hennon vaaleanpunainen. Toki minun huulillani se taittuu persikkaiseen, pohjasävy kun on mikä on.

Tuoksusta tulee mieleen supermakea huulikiilto, mutta höystettynä hieman muovisella, tussimaisella vivahteella. Punaa laittaessa minulle kun iski ensimmäisenä ajatuksiin, että apua ei kai tämä ole oikea tussi! Huulirasva on hyvin samanlaista (ja melkein saman hajuista!) kuin Lumenen Lingonberry Lasting Lip Stainissä.

Tussi levittyy hyvin, mutta ei ole yhtä pysyvä ja kuivahtava kuin Lumenen vastaava. Lumenen kanssa minun pitää varoa kerrostamasta, koska se kerrostuu hyvinkin vahvaksi väriksi. Tämän (tai ainakin tämän sävyn) kanssa ei sitä ongelmaa ole.


Huuleni ovat tosiaan erittäin vaaleat, joten kuvissa oleva puna on minulle ihan kunnon punaa, vaikka toisilla tämä tulos tulee laittaessa huulirasvaa. :)

Ostoksena oli siis ihan superhyvä ja tulen varmasti käyttämään tätä pitkin kesää. Plussana oli vielä halpa hinta!


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...