tiistai 7. elokuuta 2012

Kaikki mummoni meikit

Vanhan kansan oppeja siis vuorossa:

Rasvaisiin hiuksiin voi ripotella jauhoja kevyesti ja harjata läpi. Tummiin hiuksiin käytetään ruisjauhoja ja vaaleisiin vehnäjauhoja.

Mutta entä sitten jos lähtötilanne on oikeasti rasvaiset hiukset?

Kuva täältä


Olen kerran kokeillut jauhoja hiuksissa, ja voin sanoa, että ei toimi. Ei, ei ja ei. Jos hiukset ovat rasvaiset, ei niihin auta yhtään mikään jauho, tai edes kuivashampoo! Jos hiukset ovat likaiset, ne pitää pestä. Mieluummin myöhästyy tapaamisesta, kuin menee sinne likaisilla ja rasvaisilla (ja haisevilla!) hiuksilla.

Jos et ole varma, ovatko hiuksesi niin likaiset että olisi pakko pestä vai pärjäisikö ihan kuivashampoolla, niin kokeile hieroa sormenpäitäsi hiuspohjaan. Jos pystyt haistamaan sormiasi ja lähtemään silti samoilla hiuksilla ihmisten ilmoille, ovat ne ihan tarpeeksi puhtaat. Jos taas ryntäät ensimmäiseksi pesemään sormesi, on suihkun aika.Kuva täältä
Kuva täältä


 Näistä vaihtoehdoista suosittelen ensimmäistä... ;)Kuivashampoo toimii omissa hiuksissani vain rakenteen antajaksi. Yhden päivän (jos ihmisten ilmoilla olo ei kauhean pitkään jatku,) voi sillä pelastaa, mutta liikoja ei kannata yrittää. Ja ne jauhot kannattaa laittaa mieluummin sämpylätaikinaan.

ps. Meinasin äsken kirjoittaa pullataikinaan, mutta halusin antaa itsestäni vähän terveellisemmän kuvan.


 Ja jos ei muu auta, niin sitten on vielä:


Tilaa täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...