lauantai 15. syyskuuta 2012

BB-etsintää: Peau Parfaite 6 in 1

Kuten varmasti muutkin ovat, olen huomannut melkein jokaiselle meikkibrändille ilmestyneen tämän vuoden aikana jos jonkinlaista BB-voide -versioita. Harmittaa vain, että melkein kaikki ovat olleet ihan susia. Suurin osa niistä, mitä olen kokeillut, ovat olleet todella oranssisia tai sitten ihan liian kosteuttavia (...öljyisiä) minun ongelmalliselle iholleni. Minun ihoni ei nimittäin siedä mitä tahansa. ;) Jos on kosteuttava, ihoni reagoi tunkemalla kaiken talinsa pihalle ja parin tunnin kuluttua olen kuin saunasta tullut. Jos taas pitäisi sopia kuivalle iholle, näytän siltä kuin ihoni lähtisi kerros kerrokselta pois.

Wet'n Wildin meikkivoide, mitä olen aikaisemminkin hehkuttanut, on ollut muuten ihan paras iholleni, mutta sävy on vain liian vaaleanpunainen ja iho tuppaa menemään aika harmaaksi iltaa kohden. Eli paras ja paras. ;)

Toinen, mitä olen kokeillut, on Lumenen Hoitava Meikkivoide, jota minulle Kicksin myyjä suositteli. Se sai aikaan naamani räjähtämisen (liikaa hoitavia öljyjä, I presume) ja se ei vain peittänyt tarpeeksi niitä finnejä mitä se sai aikaan...

Kolmas, mikä on nyt käytössä epäsäännöllisen säännöllisesti, on tanssiharrastustani varten ostamani L'Oreal Infallible Lasting Perfection, mutta se on liian paksua jotta tuntisin oloni mukavaksi.

Ja tässä neljäs kokeilu, mikä näin muutaman käyttökerran jälkeen tuntuu oikein mainiolta, on Yves Rocherilta juuri tilaamani Peau Parfaite 6 in 1 sublime skin BB cream, sävyssä light.

Olen katsonut monen eri meikkiblogin postauksia BB voiteista ja unelmoinut, että ehkä minäkin joskus löydän omani. Onkohan se nyt tapahtunut? ;)


Tässä on peau parfaite kädelle pursotettuna. Huomaatteko miten ihanan vaalea se on verrattuna moneen muuhun BB voiteeseen. Joku BB-voide taisi kädelläni jo muuttua ihan tumman oranssiksi! Sitä vain miettii, mitäköhän jotkut meikkivalmistajat ovat miettineet kun sellaiset ovat päästäneet markkinoille...


 Ja tässä todiste peau parfaiten ihanuudesta! Vasemmalle kasvot juuri pestyinä, huomatkaa silmäpussit ja punaiset laikut... Ja oikealla levitettynä. Valo vaihtelee, mutta tuosta varmasti huomaa muutoksen. Silmien alle käytin Maybellinen Fit Me -peitevoidetta sävyssä 15.

Nenän pielet eivät ihan kokonaan peity, mutta tykkään kuulaasta ja luonnollisen näköisestä lopputuloksesta tosi paljon! :)

Ja lopuksi: Ovathan kaikki osallistuneet jo kyselyyn....? :)

2 kommenttia:

 1. Mä en oo vielä kertaakaan kokeillut mitään BB voidetta. En ymmärrä, miten olen säästynyt tältä buumilta näinkin hyvin :D Tosin mulla oli käytössä kesällä sävyttävä kosteusvoide, mikä aika hyvin ajoi saman asian..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei oo sävyttävät kosteusvoiteet ikinä oikeen toiminu. :) Liian tummia sävyjä, tai just enemmän punapohjaiselle iholle sopivia. Yksikin muuttui harmaaksi omalla ihollani...

   Mäki oon BB:itä aikaisemmin vaan testaillu, kerta ei ole aikaisemmin tullut "ostokelpoista" vastaan. Nyt ostin kyllä kokeilematta, mutta tykkään. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...