sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Inspiraatiota idästä


 Selailin eilen googlen kuvahakua hakusanalla make-up fails, mutta törmäsinkin ihanaan kuvaan arabitytöstä, jolla oli täydellinen pinkki meikki. Tässä on minun versioni: Meikin pääpaino tummissa kulmissa, mustassa rajauksessa ja hehkuvissa väreissä. Koko meikki tehty Coasta Scentsin shimmerisellä 88-paletilla.

 Meikin elinikä oli tunti-pari, koska meikkasin eilen aamulla vain siksi ettei ollut mitään tekemistä. Kävin tällä vielä kaupassakin. Taisivat kassalla ihmetellä että onko sitä aivan pakko meikata ihan vain kaupassa käyntiä varten... ;)


En itse edes tykkää liikkua "täydessä tällingissä" ruokakaupassa, mutta muistin meikkini vasta istuessani autossa kaupan parkkiksella.

Tämän voisi toteuttaa todella violettisena tai jopa sinisenäkin! Jospa sitä näin laiskan sunnuntain kunniaksi vähän meikkailisi taas... Ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen silmämeikki! Sun silmät ja tuo luomiväri on ihan täydellisen näköiset yhdessä, vastavärit rokkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Olen aina mennyt ihan fiiliksen mukaan silmämeikin värin valinnassa, mitä turhia yrittää ettiä just niitä toisiinsa sopivia sävyjä, kun voi aina mennä sillain miten haluaa. ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...