torstai 7. maaliskuuta 2013

Ei ihan kohderyhmää, mutta....

... silti käytän käytän ja käytän, loppuun asti!

Eli tämänkertaisen tarinan sankari on uusi meikkivoiteeni, joka ryntäsi luokseni tuttavani hyllystä. "Vikaostos", sanoi hän. "Liian kuiva", huomautti hän.

"Ihan sama, minä rakastan", totesin ja adoptoin tämän (hyper)selektiivisen meikkivoiteen itselleni ja aloitin vuosisadan rakkaustarinan sen kanssa. 

(Hyperselektiivinen, koska minun rahapussissani selektiivinen meikkivoide alkaa siitä 30 €...)

Kyseessä on siis Christian Diorin Capture Totale-meikkivoide, sävyssä 010 Ivory, mikä onkin vaalein saatavilla oleva sävy. Nettiä tutkittuani löysin Sephoran sivuilta muutkin saatavilla olevat sävyt. Jos itse olisin tämän hankkinut, olisin ehkä ottanut Linen 021, eli Linen 021 - golden beige/ for light complexions with yellow undertones, suomennettuna siis sopii vaalealle, keltaiseen taittavalle iholle. Mutta ihan sama, tää on mun kulta!

 


Meikkisiveltimeni on ostettu Citymarketista, maksoi n. 15 € jos oikein muistan ja on hyvin passeli levittämään meikkivoidetta. Plussaa on pinkki väri.
 Ja tässä näette Capture Totalen työn touhussa. Kaunis ensimmäinen kuva on meikitön naama (vain ripsari löytyy), jossa saattekin ihastella tummaakin tummempia silmänalusiani. Ne ovat muuten olleet ihan pienestä asti, ehkä olen aina ollut huono nukkuja. Hoidan niitä kuitenkin, laitan joka ilta Cliniquen All About Eyes -seerumia, sekä talvellä päälle vielä Decubalin silmänympärysvoidetta (nuo silmänaluset on myös superkuivat).

Tummien silmänalusten lisäksi naamassani on satunnaisia värivirheitä ja näppylöitä, milloin mitäkin. Isoja finnejä ei ole enää, söin lukioaikoina antibioottikuurin akneen ja se lopettikin finnien tulemisen, mitä nyt hormoninäppyjä valikoituina kuukauden aikoina.

Tässä olen levittänyt meikkivoiteen, en mitään muuta. Mitäs sanotte, eikö olekin ihana muutos? :)

Pidän tässä erityisesti lopputuloksesta. En tarvitse puuteria, sillä tämä menee aika kuivaksi lopulta. Enemmänkin pitää huolehtia siitä, että naamassa on tarpeeksi kosteutta ennen kuin tämän levittää. Sormin levittyy yhtä kivasti kuin siveltimelläkin, ehkä sormin on vain hieman nopeampi levittää.

Toinen lempparijuttu tässä on häivyttäminen. Vaikka väri on vähän liian vaalea omalle iholleni (näin talvi-iholle sopii ihan hyvin), niin väri siltikin häivyttyy todella huomaamattomasti. Minulla on ollut sellaisia meikkivoiteita, missä täytyy mennä ihan kaulakin läpi, jotta eroa ei näy. En nyt siis puhu väristä, vaan pinnasta. Monet meikkivoiteet levittyvät vahamaisesti, paksusti, tai kasaantuvat kuiviin kohtiin. Tämä taas liukuu kaiken ohitse ja ylitse kuin vettä vain.

Joku voisi tulla tähän väliin huomauttamaan että tuhlaan +50 iholle tarkoitettuja tuotteita nuorella ihollani, joka ei tarvitse näin hoitavia tuotteita. Voisin sanoa tähän huomauttajan olevan hyvin oikeassa, mutta lisäisin, että ihoni on kohtalaisen kärsinyt ja tunkkainen, johtuen huonoista elämäntavoista. Kaikki "nuoruuden loisto" on siis erittäin tervetullutta. Ihoni on myös hyvin ohut ja kuiva ja en usko säilyväni rypyttömänä 40 -vuoteen asti, kuten toiset, joilla on vauvaiho siihen asti. :) Kosmetiikasta kiinnostuneena isken mielelläni kosmeettista hoitoa naamalleni, jotta ei tarvitsisi sanoa myöhemmin, etten edes yrittänyt kosteuttaa ja hoitaa ihoani vaan annoin sen vain madella harmaana läpi elämän. :D

Diorin Capture Totale mainostaa olevansa:

What it is:
Capture the luminous, radiant look of youth with new Capture Totale Foundation.

What it does:
With its unique blend of antiaging ingredients (alpha longoza™ and centuline™), optical correctors, and HD liquid crystal pigments™, Dior Capture Totale Foundation is a revolutionary serum foundation that gives skin a radiant, high definition perfection in every dimension.

What else you need to know:
This revolutionary formula works, in part, thanks to a broad band of multitoned pigments that create a more subtle, real, and natural effect than the four-part pigment palette (red/yellow/white/black) usually used in foundation. Capture Totale Foundation also treats all the signs of aging, boosts collagen, nourishes, replenishes, and plumps skin. It's ideal for mature skin, dry skin, or dull skin that lacks radiance. 

Eli voide hakee iholle hohtavaa, nuorekasta lopputulosta. Tehoaineena on alpha longoza ja centuline, ja pikaisella googlettelulla en löytänyt näistä erityisempää tietoa, kuin että alpha longoza on kasviuute ja centulinesta en löytänyt senkään vertaa tietoa, mutta kumpikin ovat Diorin kehittämiä, tai ainakin heidän omistamiaan. 

Allekirjoitan kuitenkin lopputuloksen. Tykkään hirvesti tuotteen silkkisestä viimeistelystä ja uskon että tämä voi parantaa huonokuntoista ihoani. Ensimmäisenä käyttöviikkona tämä kuitenkin puski näppyläkasan leukaan, ei kuitenkaan finnejä. Jatkoin käyttöä ja ne katosivat. Ehkä se oli joku alkusäikähdys tehoaineista. :)  

Lopussa oleva lause: hoitaa ikääntymisen merkkejä, lisää kollageenin tuotantoa, ravitsee ja hoitaa, soveltuu ikääntyneelle iholle, kuivalle iholle (hep!) tai samealle iholle joka kaipaa hehkua (superhep!). Eli voin todeta että käytän ja tykkään.

Vielä voisin lisätä, etten tule ikinä ostamaan toista pulloa, koska tämä on ihan saakelin kallista! :D Mutta paksuille kukkaroille, joiden omistajilla on huonosti hoidettu, tai ikääntynyt iho, niin tämä sopii.   

Jk. Ahhah nyt naurattaa! Tsekkailin blogilistaa, mistä monet lukijat tulevat ja vilkaisin esittelytekstini: 
"Ei ammattitason diorhymistelyjä, vaan arkipäiväistä kauneuden tavoittelua." :D Noh, voin lohduttautua etten ihan valehdellut, koska tällaisia diorhymistelyjä ei omasta pussista maksettu vaan sain tutulta, eli ei ihan valetta tuo esittelyteksti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...