tiistai 5. maaliskuuta 2013

Testattu: Dr. Hauschka - Ruusuvoide

Kuten monet muut, tilasin Livboxin ja sain tilaisuuden tutustua uusiin tuotteisiin. Monista tykkäsin, toisista vähemmän ja toisista enemmän, jotkut olivat susia ja osa helmiä. Tässä yksi helmi:
Dr. Hauschkan Ruusuvoide:Hmm, nyt vasta huomasin ottaneeni kuvan juuri siitä puolelta missä ei suomea lue.

Kuitenkin, ruusuvoide on siirtynyt minulla jokailtaiseen käyttöön. Oma ihoni on pintakuiva, talvella kuivan läikikäs ja herkkä. Kuitenkin ihoni rasvoittuu helposti, joten päiväkäyttöön en tätä suosittelisi, on sen verran öljyistä tavaraa.

Iltaisin laitettuna, olen huomannut ihoni olevan päivä päivältä paremmassa kunnossa, eikä kuivia läiskiä ole niin paljoa. Toki aamuisin laitan rasvaa meikkivoiteen alle, niin sekin helpottaa.

Eniten tykkään voiteessa sen koostumuksesta ja tuoksusta. Monen olen huomannut blogeissa mainitsevan vahvan tuoksun tämän yhteydessä, mutta itse tykkään ruusun tuoksusta, tulee hassusti lapsuus mieleen.

Jos pitäisi verrata tuotetta johonkin samankaltaiseen, sanoisin tämän olevan luonnonmukaisempi versio perinteisestä paksusta ja rasvaisesta bepanthen-voiteesta.

Niille, joille tämä on ollut liian paksua, niin kokeilkaa levittää aavistuksen märillä käsillä, tai märille kasvoille, levittyy paljon helpommin kuin ihan kuivana.

1 kommentti:

  1. Mulla on kans ruusuvoiden ollut käytössä, mutta nyt se on taas unohtunut laatikon pohjalle. Pitääkin kaivaa se sieltä käyttöön takas.

    ps. Siulle olisi haaste blogissani:

    http://meikkimonsterinmaailma.blogspot.fi/2013/05/haaste.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...