maanantai 27. toukokuuta 2013

Olipa kerran.... Belle

Olen ollut aina hyvin vaihtelevasti ”tv:n orja”. Nuorena katsoin todella paljon telkkaria ja seurasin sarjoja intohimoisesti, varmistaen aina että olin kotona tiettyjen sarjojen aikana. Näitä on esimerkiksi Lizzie McGuire, Siskoni on noita ja kesäisin tietysti Summeri ja sen kylkiäissarjat, parhaimpana ehkä Klaani.

Sitten muutin omaan asuntoon ja tv:n katseluni suorastaan riistäytyi käsistä. Heti töistä/koulusta päästyäni istahdin sohvalle ja katsoin 17-22 ihan mitä sieltä sattui tulemaan, ei ollut mitään väliä. Olin todellinen sohvaperuna noina vuosina.

Muutaman vuoden kuluttua hurahdin liikuntaan. Istuin sohvan sijaan melkein joka ilta jalkaprässissä ja ei ollut enää aikaa telkkarille. Tämä oli hyvä kausi, mutta toki sekin kääntyi siihen että vaikken istunut television ääressä tai jalkaprässissä, istuin tietokoneella selaillen blogeja. Noh, en ainakaan telkkaria katsonut.

Nyt tilanne on taas muuttunut ja liikunnan lisäksi seuraamme avomieheni kanssa tiettyjä sarjoja netin kautta. Olemme auttamattomasti koukussa True Bloodiin (kohta jatkuu!), Walking Deadiin (milloin jatkuu!?) ja Vikingsiin. Sen lisäksi, olen löytänyt itselleni oman sarjan seurattavaksi, nimittäin Once Upon a Timen, joka tulee esimerkiksi tänään maanantaina Neloselta 00:00!

Once Upon a Time on mielestäni ihana ja romanttinen sarja, joka tyydyttää rakkauteni satuihin ja romansseihin ja lisäksi siinä on mielenkiintoisia ja moniulotteisia päähenkilöitä! Lempparini on Belle, joka on Kaunotar ja Hirviö -sadusta. Hän ei ole erityisen oma-aloitteinen tai rohkea, vaan hän seuraa tunteitaan ja toimii spontaanisti.

(Kuva täältä)

Olen lisäksi kamalan epäomaperäinen meikkaaja ja tykkään meikata ensisijaisesti inspiraatiosta. Tässä on oma versioni Once Upon a Timen Bellen meikistä. Bellen meikki on hyvin luonnollinen ja omia piirteitä korostava. Värit ovat pehmeitä ja luovat ystävällisen olemuksen hänelle. Hahmon takana on Lostissa näytellyt Emilie de Ravin ja oheessa vielä kuva hänestä ihan toisen näköisessä meikissä. 

(Kuva  täältä )

Tässä inspiraatiokuvani meikkiin:

(Kuva täältä )


Ja oma toteutukseni:

Tavoittelin meikissä hehkuvaa pohjaa ja punaisia poskia, sekä silmissä rajasin vain ylhäältä ja alhaalta hyvin kevyesti. Kulmat on aika luonnolliset ja samoin huulet. Halusin samanlaista tunnelmaa kuin Bellen kuvissa, hehkua ja luonnollista meikkiä, joka korostaa parhaita puolia. 

4 kommenttia:

 1. Klaani! Mulla on DVD-boksina eka ja toka tuotantokausi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa :D Luulin et oon ainoa joka sitä vieläkin muistelee. Pitäisi itsekin, noilla dvd-bokseilla tuppaa olemaan vain paljon hintaa. Kuitenkin, Klaani oli paras ja siinä oli muuten ihanan rajut meikit kaikilla, se oli yksi syy miksi kiinnosti! :)

   Poista
 2. Siskoni on noita! Seurattiin sitä äidin kanssa :D Myös Klaania katsoin jonkin verran, mut muistaakseni tuli jotenkin huonoon aikaan enkä nähnyt sitä kuin pari kertaa kuussa... Mikä harmitti, koska rooliasut ja maskit ja koko se yhteiskunta-asetelma hurmasivat mut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli löytö viime saikullani, toivottavasti tuo sunki päiviin iloa: http://www.youtube.com/user/thetribetvseries :)

   Mun lemppari oli Ebony koska sillä oli paras meikki ja hienoimmat hiukset ja komein jätkä oli Jay.

   Se yhteiskuntakuvaus oli silloin ihan uutta, sitä ennen ei ollut oikein mitään anarkia-sarjoja/leffoja, nykyään niitä tulee joka tuutista.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...