tiistai 13. elokuuta 2013

Texas Chainsaw Facial Mask Pack

Moikka vaan! Onnistuin tänään pelästyttämään miekkosen, vaikka varoittelinkin jo kylppärin puolelta: ”Kuuuulta, älä pelästy, mä laitoin naamion.” Reaktio oli sama kuin aina, kaikki naamiot ovat kuulemma tosi kammottavia. Tällä kertaa olin kuin Texas Chainsaw -murhaaja, mutta en taida laittaa kuvalinkkiä siitä, tosi – jos uskaltaa – saa googlailla tuota heppua. En itse ole kyseisiä klassikkokauhuja katsonut, mun kauhun sietokyky ylittyy yleensä jo trailerien kohdilla, mistä näen painajaisia.


ÄÄÄK!
Tässä tämänkertainen kauhunaamio, kyseessä ei siis ole Texas Chainsaw -naamio ("hehheh") vaan tämä on Acaci Seaweed Facial Mask Pack, eli pikaisesti käännettynä merilevänaamio. Pakkaus mainostaa olevansa mineraalipitoinen, kosteuttava kangasnaamio, erityisesti sopiva kuivalle ja väsyneelle iholle.Naamion käyttö oli hyvin helppoa. Pesin meikit pois ja kuorin naamani suihkussa Dermalogican Daily Microfoliant -kuorintajauheella, joka tuli alkuvuodesta Livboxin mukana. Avasin pakkauksen ja levitin naamion kasvoille. Parikymmentä minuuttia vaikutusta (Simpsonit menee mukavasti) ja avot, naama tuntuu raikkaalle ja iho pehmeälle. Taputtelin pakkauksen ohjeen mukaan jäljelle jääneet naamiopisarat naamalle. Se muodosti hieman oudon tuntuisen kalvon iholle, mutta nahkea kalvo hävisi nopeasti ja en edes pessyt naamaani naamion jälkeen. Yleensä pelkään ”tuntemattomien aineiden” aiheuttavan näppyläreaktioita, koska ihoni on aika herkkä. Huomenna näkee aamulla tuliko näppyjä. ;) Päälle naamarasva ja silmänympärysvoide.Paras kokemus tästä naamiosta oli alkuvuodesta. Vietimme ystäväni polttareita mökillä ja juhlahumuisen illan jälkeisenä aamuna oli ihana saunasta tullessa istua mökin terassille ja levittää tämä kasvoille auringon paistaessa. Lievitti väsynyttä oloa ihanasti...
Löysin naamion euron hintaan Vapaa Valinnasta. Siellä taisi olla valikoimissa myös Tea Tree -naamio, jos oikein muistan. Tämä sopii mielestäni ihanana extrana kauneudenhoitoon, mutta en jaksaisi joka viikko tai edes kuukausi käyttää, olen enemmän nopeiden suihkunaamioiden ystävä.Edit:  Ei tullut näppyjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...