tiistai 15. heinäkuuta 2014

Caturday

Tänään halusin olla kissameikissä.
Tein siipirajauksen Lumenen mustalla tussilla ja jatkoin rajausta myös luomivakoon, tehden "<"-muotoisen rajauksen pelkästään ulkonurkkaan. Levitin rajauksen päälle Naked 3-paletin tummanpuhuvaa Blackheartia ja Naked 1:stä shimmerisen vaaleanpunaista Sin-sävyä. Rajasin Rimmelin Exaggerate-tussilla loput silmästä, mutta sisäkulman rajasin vain ripsien alta. Tein myös alhaalle sisärajauksen mustalla kajalilla. Levitin Blackheartia kapeakärkisellä siveltimellä myös alaluomelle ulkonurkkaan ja sisänurkkaan laitoin samaa vaaleanpunaista sävyä kuin ylöskin. Häivyttelin ja häivyttelin. :)Ripsissä tuttu TooFacedin LashGASM ja kulmat värittelin Logonan kulmakynällä. Nyt kulmani ovat muuten just eikä melkein sellaiset kuin halusinkin, eli tuuheat. :D


Meikkipohjana Zuiin meikkipuuteria, Ella Bachen peitevoidetta varmaan koko naaman täydeltä (näppyhyökkäys iski) ja poskilla varjostus Wetn´Wildin aurinkopuuterilla. Huulilla ihana Maybellinen Colour Sensational - Tantalising Taupe (725).

Mielestäni tästä tuli oikein kiva "nyt on yritetty vähän enemmän"-meikki lomapäivälle. :)

4 kommenttia:

 1. Ihan todella upea meikki ja vitsi mitkä varjostukset, kunpa itsekin osais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Katjamaria, mä aloin aikoinani lukea sun blogia kun musta sä taas meikkaat kauheen hyvin ja itse vasta reenailee :D Kiitos!

   Poista
 2. Upea meikki! Sä olet kyllä niin kaunis, jäin oikein tuijottamaan tuota viimeistä kuvaa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se meikki, se meikki ;) Eikun ihan oikeesti, kiva jos oot sitä mieltä, lämmittää kuulla. :) Olen pohtinut tässä päivän mittaan pitäisikö osallistua Facen #kutsuamua-haasteeseen, jouduin nimittäin koko ylä- ja ala-asteen kuuntelemaan sun lauseesi vastakohtaa, mutta en tiedä "kehtaanko" vieläkään.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...