sunnuntai 19. lokakuuta 2014

I Love Me -messuilua perjantaina 17.10.

Huh, ei voinut muuta sanoa kun viimein pääsin perjantai-iltana Onnibussin kyydissä takaisin kotiin. Olin lähtenyt jo aamulla liikenteeseen ja saavuin I Love Me -messuille yhden aikaan päivällä. Kunnon maalaisserkkuna seikkailin ensiksi toki Mannerheimintieltä Keskuspuistoa pitkin Messukeskukseen. Reitti oli hyvä, mutta näin pienkaupunkilaisena en todellakaan halunnut enää takaisin tullessa kulkea sitä, koska suurin osa reitistä meni metsäpolkua, mitä ei ollut valaistu. Oli hyvin mukavaa toki päätyä alle viidessä minuutissa vilkkaalta Mannerheimintieltä keskelle metsän rauhaa. 


Messuille minut avitti ihana Hanna Kynsipöllö kosmetiikkapuussa -blogista ja pääsin tutkailemaan messujen tarjontaa. Kiertelin messuja muiden kosmetiikkabloggaajien seurassa ja oli ihana päästä ihastelemaan uutuuksia muiden samanhenkisten kanssa!  Eniten minua kiinnosti kosmetiikkapuolelta luonnonkosmetiikkatarjonta. Rarararakastuin The Natural Goods -companyn messupisteeseen, sillä he edustavat monia luonnonkosmetiikkamerkkejä, kuten kuvassa näkyvää Madaraa, sekä Logonaa, Santea ja Weledaa, näin muutaman mainitakseni. Heidän pisteeltään poimin muutaman tuotteen mukaani, mutta niistä myöhemmin lisää!


Tampereen Kosmemiitissäkin edustettuna olleella Zuii organic-merkillä oli myös ihana ständi ja Miraz Tradingin Mirjalla riitti todellakin aikaa keskustella ja ihastella meikkejä! Zuii on yksi luottomerkeistäni ja luonnoksissa on myös postaus lemppareistani heiltä. :)


Laveran meikkejä


Invisibobble -seinä! Gotta catch them all! :DMessuilla huomasin myös ihmisten pyörivän ympäriinsä kultaiset laput silmien alla ja tämän ständin kohdalla syy siihen selvisi. Heillä oli myynnissä 24 karaatin kultanaamioita mm. silmien alle, koko naamalle, rinnoille(!).

Tällainen saalis tänä vuonna! Toivottavasti muutkin olivat messuihin yhtä tyytyväisiä kuin itse olin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...