keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

L´Oreal - Vendome Emerald

Tilapäivitys: Kynsien kasvatus on edelleen käynnissä! Enkä ole pureskellut niitä! :D

Mutta vaikka joku (minä) luulisi, ettei vuosien kynsien pureskelun jäljet häviäisivät kynsien kasvaessa, ei se mennyt ihan niin kuin kirjoissa. Yksi toisensa jälkeen, kynnet kyllä kasvoivat, mutta haurastuivat ja hajosivat kolmeen kerrokseen pidentyessään, katketen lopulta pois. Minulla on edelleen paha tapa kiskoa kynsilakkaa hampailla pois, joten uskon että siinä touhussa kynteni haurastuivat ja kuivuivat entisestään.  Uskon että tarvitsen kunnon kuurin biotiiniä ja kynsiöljyä, jotta saisin näistä pitkät ja vahvat. Nyt on kuitenkin uusi alku ja uudet tuulet, eli olen opetellut käyttämään käsirasvaa ja etsin käyttööni lasiviilan. Lisäksi tein pienen lakkainventaarion ja swatchasin miniinthebox.comista ostamiini kynsikiekkoihin kaikki käyttökelpoiset lakkani. Paljoa niitä ei ole, mutta todellinen rakkauteni onkin luomivärit, joita en ikinä jaksaisi swatchata mihinkään. 
Tässä tämänpäiväiset lyhentyneet kynnet. Sain Tamperemiitin goodiebagissa L`Orealin Color Riche -kynsilakan (sävyssä Pistachio Drage) ja tykkäsin siitä niin paljon, että uutta kynsilakkaa etsiessäni suuntasin hakuni L´Orealin hyllylle. Noiden kynsikiekkojen kanssa tuli myös nimittäin se ongelma eteen, että näin selkeästi mitkä sävyt minulta puuttuivat. Siksi päämääräni olikin löytää vihreä tai sininen lakka, koska (kuten kynsikiekosta näkee), pinkkejä ja punaisia minulla on ihan tarpeeksi. 

L´Orealin Color Riche -lakka on sävy 849 Vendome Emerald, kaunis vihreä lakka, turkoosilla taitolla. Turkoosi tulee selkeästi esille auringonvalossa.
Tämä alempi kuva on auringonvalossa otettu ja voi miten nätisti tuo lakka onkaan levittynyt ja miten kivasti se hohtaa! Näissä on yksi (!) kerros lakkaa, pohjalla kerros Lumenen CC-lakkaa ja päällä kerros Seche Viteä. Tuloksena kaunis vihreä creme-lakka, melkein kuin olisi geelilakkaus, niin siisti ja kiiltävä siitä tuli. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...