torstai 29. toukokuuta 2014

Kultainen smoky-eye meikki

Nautin tästä helatorstain vapaapäivästä vain olemalla. Ihana kun ei ole kiire mihinkään, saa tehdä mitä ikinä haluaa. Tosin onhan sitä hieman siivottava myös... :)

Tiskikoneen pyöriessä proosallisesti taustamusiikkina, sutaisin silmiini Naked 3:lla kultaisen ja ruskean sävyisen, sumuisen smoky-meikin. Kulmat saivat jäädä hieman niin ja näin. Pohjalla on musta pehmeä kajal, jonka suttasin ihan sormin koko luomelle ja alaluomen ripsirajaan. 


Levitin Naked 3-paletista Mugshot-luomiväriä kosteana koko luomelle, sekä silmän sisänurkkaan ruusukultaista Trick-sävyä (myös kosteana). Kosteana siksi, koska se tekee nätin metallisen pinnan ja Trick-sävy on niin variseva, ettei se oikein pysy jos sitä kuivana yrittää sutia.


Ripsissä Too Facedin LashGASM ja kulmat Logonan kulmakynällä. Ihoa tässä ei hirveästi näy, mutta tummat silmänaluset peitin Rimmelin peitepuikolla ja naaman peitin Zuiin meikkipuuterilla.


Se olikin sitten pelkkiä lähikuvia tänään, koska naama ei näyttänyt missään kuvassa erityisen edustavalta. 

Mukavaa ja rentouttavaa vapaapäivää sitä viettäville. :) Itse taidan ottaa kirjan käteeni ja iskeytyä klementiinipussin kanssa sohvannurkkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...