lauantai 31. elokuuta 2013

Draamaa metsässä

Minulla on mielestäni paljon luomivärejä, mutta aina joukkoon mahtuu pari uutta tuttavuutta. Shoppailin pari päivää sitten Maybellinen uutuuden Diamond Glow -voidemaisen puuteriluomivärin, sävynä Forest Drama. Luomiväri on todella hohtava ja satiinisen kiiltävä luomilla, valitettavasti kamerani ei pysty vangitsemaan tätä nättiä hehkua. Koostumus on kuitenkin hyvin puuterinen, joten paras lopputulos tulee tahmean pohjustuksen kanssa ja sormella levitettynä. Myöhemmin tein toisen meikin normaalilla aplikaattorilla ja iltapäivään mennessä se oli jo kasaantunut luomivakoon ja muodostanut värirantuja luomelle. Ehkä tämä vaatii kunnon pakkaamisen sormen avulla.

Vaalein sävy on hyvin kellertävä ja itselleni vaikea käyttää, silmänurkassa toimii, muttei kulmaluulla. Vaaleanvihreä sävy on todella kirkas vihreä. Kaksi viimeistä sävyä ovat murretumpia, oikein metsäisen vihreitä.

Tässä perusmeikki paletilla. Käytin lisäksi UD:n Naked-paletin virgin-sävyä, mikä on se paletin vaalein. Liikkuvalla luomella toinen sävy oikealta ja luomivaossa sekä alaripsirajassa tummin sävy.
Hassua, miten silmät näyttävät tosi vihreiltä vihreän meikin kanssa, sinisen ripsarin kanssa ne haalistuivat.


2 kommenttia:

  1. oih ihana meikki! toimisipa ruskeilla silmillä yhtä hyvin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mun mielestä ruskeilla silmillä toimii mikä vaan, ne on itsessään niin hienot!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...