maanantai 19. elokuuta 2013

Olipa kerran .... The Evil Queen

Kuten aikaisemmin jo taustoitin tätä Olipa Kerran -innostustani, kyseessä on siis ihastukseni jenkkiläiseen Once Upon A Time -sarjaan, joka lännessä jatkuu syksyllä kolmannen tuotantokauden jaksoilla.

Halusin tehdä oman versioni myös Reginan, ilkeän kuningattaren, meikistä. Hänen satutyylinsä on tummanpuhuva, dramaattinen ja loistelias. Tässä kuva hänestä:


Kuva googletettu täältä


Meikkiä hallitsee niin tumma silmämeikki, kuin tumma suu. Valitettavasti en pystynyt itse samanlaiseen kontrastiin (ilman Photoshoppia), kiitos kuuman kesäauringon ja vähäisen meikkivoidevalikoiman. Olisin toki vaalentanut naamaani, jos olisin valkoisen värin jostain löytänyt... :)




Photoshopilla vaihdoin silmien värin ruskeaksi.




Ja  huulipunan sekoitin punaisista ja violeteista luomiväreistä, tarpeeksi tummaa punaa minulta ei löytynyt, olen enemmän pinkkien ja nudepunien ystävä. 

Nyt kun myöhemmin katselee meikkiä tarkemmalla silmällä, olisin vielä lisännyt vahvemman kajalin ja kaventanut kulmakarvoja lisää. Ja kiinnittänyt irtoripset vähän tarkemmin...



2 kommenttia:

  1. Mä juuri yritin viikonloppuna vääntää Regina-meikkiä, mutta luomivärit eivät suostuneet toimimaan, joten poistin ilman kuvaamista. Kaunis meikki!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...