tiistai 27. elokuuta 2013

Rimmelin sininen ripsari

Tässä on tarkempi arvio sinisestä ripsarista, millä tein aikaisemman "Making mom proud" -postauksen meikin.

Sinisen ripsarin kuumeen iskiessä suuntasin seuraavalla kauppareissulla suoraan Citymarkettiin kemppariosastolle. Olin jo aikaisemmin tutkinut netistä erilaisia sinisiä (halpoja) ripsivärejä ja vertailuni kaupassa rajoittui kahteen, Rimmeliin ja Maybellineen. Kuitenkin olin jo netistä lueskellut, että Maybelline ei olisi aivan niin räiskyvänsininen kuin Rimmel, vaikka harja olisikin ollut tutumpi ja mukavampi käyttää. Päädyin siis Rimmelin Extra Super Lash -ripsiväriin, sävy 103 Electric Blue.

Hintaa ripsivärillä oli 5 €, eli rahapussia tämä pikaihastus ei hirveästi rokottanut. Pakkaus on tyypillinen, koruton ja brittiläisvaikutteinen musta muovituubi. Se on paljon pienempi kuin ripsivärit yleensä (esim. Maybellinen paksukainen jonka nimeä en juuri nyt muista...). Harjaosa on aika pieni kierreharja, mutta toisaalta sillä on helpompi saada sisänurkan pikkuripsetkin värjättyä.
Vertailukuvassa Lumenen Natural Code Volume-Maximizing ripsiväri. (Tuo sininen on oikeasti paljon voimakkaamman väristä, ei noin haaleansinistä.) Natural Coden harjaosa on paljon paksumpi ja siinä on enemmän massaa. Rimmeliä sai vatkata tuubissa pidempään että siihen sai tarpeeksi massaa. En yleensä tykkää levittää monta kertaa ripsaria, pidän siitä että parilla vedolla saa levitettyä mahdollisimman paljon massaa, muuten massa kerkiää kuivumaan ja saan aikaiseksi vain hämähäkkiripset. Tätä ripsaria en ostaisi mustana arkikäyttöön, koska tämä ei erityisemmin pidennä, erottele tai tuuhenna ripsiä. Mahtava väri tässä kyllä on ja koostumus on helposti levittyvää, ei liian märkää.

Sinisyys on mukavan voimakasta, oikein sähkönsinistä, ei ollenkaan liian tummaa. Vaaleissa ripsissä tämä voi toimia vielä paremmin kuin omissa tummemmissa, minun pitää nimittäin olla hyvin tarkka siitä että saan kokonaan ripseni sinisen värin peittoon.

Silmissä tämä tuo silmien värin nätisti esille. Omat silmäni ovat haaleanharmaavihreät ja tämä korostaa niiden vihreyttä. Olen myös googlesta katsellut paljon ruskeasilmäisiä sinisellä ripsarilla ja heillä se toimii erittäin hyvin.Tässä vielä uudestaan oma silmäni sinisellä ripsarilla, vihreä korostuu todella hyvin! Tästä linkistä pääsee aikaisempaan postaukseen mistä tuo kuva on.

2 kommenttia:

  1. Hei, kiitos vinkistä! :) Olen jo jonkin aikaa halunnut sinisen ripsarit tehosteväriksi ripsien kärkiin, mutta en haluaisi sijoittaa siihen hirveästi kun en tiedä tuleeko sitä sitten kuitenkaan käytettyä kovin paljon. Mutta tämä voisi olla loistava hankinta, siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cittariin jos suunnistat niin ainakin Tampereen suunnalla hintaa on 5e, netissä näkyy euron-pari kalliimmalla. Ei ole mikään upea ripsarina, mutta ihanan sininen! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...