lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kippis, Valehteleva Mustasydän!

Eli tänään tein lauantai-meikin käyttäen pääasiassa luomivärisävyjä Cheers, Liar ja Blackheart. Ahh miten omaperäisen sanaleikin keksinkään... Kiitos ja anteeksi, tämä postaus alkoi niin hyvin että pitäisi ehkä suosiolla poistua takavasemmalle ja jättää blogit niille ketkä sen osaavat... :D


No mutta, ajattelin kuitenkin tehdä hieman laajemman version "päivän meikki"-postauksiin, eli kuvasin jopa käyttämäni tuotteet! Ja nimesin ne!
Luomiväreinä käytin Too Facedin Joy To The Girls -paletista Cheers-sävyä liikkuvalla luomella ja Powdered Sugaria kulmaluulla ja silmän sisänurkassa. Taisinpa sitä ulkokulmaan rajauksen allekin laittaa.

Liaria on levitetty selkeästi erilleen luomivakoon ja häivytetty niin paljon kuin vain pystyin. Siihen päälle laitoin Blackheartia pienellä siveltimellä hyvin kynämäisesti ja erottuvasti ja lopuksi häivytin sen Liarin päälle.

Normaaliin meikkityylini verrattuna varjostus on selkeästi vain luomivaossa ja kohtaa rajauksen ulkonurkassa, koskematta ripsirajaa. Yleensä teen vain banaanivarjostuksen, joten tämä on hyvin erilainen kuin mitä olen tottunut tekemään.

Rajasin silmät yläluomella Lumenen linerilla ja alhaalla käytin kapealla siveltimellä Blackheartia alaulkonurkassa, liaria alakeskellä ja Cheersiä alasisänurkassa.

Liikkuvalle luomelle käytin Dustia. Levitin sen märällä siveltimellä taputellen, muuten se olisi vain varissut pois sitä mukaan kun sitä olisin levittänyt.Meikkipohja muodostui kuvassa näkyvistä tuotteista. Pohjalle Teint Idolea, varjostus Sun Kissedin matoilla sävyillä ja puna poskille Cliniquella. Poskiluun korostin Laveran hohtovoiteella ja levitin sitä pienesti myös amorinkaarelle huulen yläreunaan. Näppyjä piilottelin Ella Bachen peiteaineella.

Kulmat muotoilin kokonaan Logonan kulmakynällä ja nyt tykkään niiden muodosta todella paljon! Ne ovat mielestäni sopivan paksut, mutta silti eivät liian paksut. 

Silmämeikin pohjustin Urban Decayn pohjustajanäytteellä, missä on siis mukana pohjustajat Original, Sin, Anti-Aging ja Eden. Olen pihi ja aloitin käyttämisen Anti-Agingista. :D 

Silmät rajasin ylhäältä Lumenen harmaalla eyelinerilla ja ripsiin levitin LashGasmia runsaalla kädellä. Tai ainakin niin runsaalla kuin ripsiini on mahdollista saada ilman järjetöntä klimppiintymistä.
Huulille pääsi aluksi Lancomen Meikkivoide (!), väritin rajat hennosti Lumenen huultenrajauskynällä, pehmensin ja levitin sormella ja viimeistelin huulirasvalla, koska huuleni ovat tosi huonossa kunnossa. 


Tälläinen meikki siitä lopulta tuli. 

Ja sama suorassa auringonvalossa, missä näkyy kivasti huultenkin nude vaaleanpunaisuus. Ja välissä toki suoristin hiuksetkin. :DKuvausavustajani on maailman söpöin.Ja myös kovin avulias:Tällaista tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...