lauantai 26. huhtikuuta 2014

Rimmel - Sweetie Crush

Osuin eilen ihan "vahingossa" kaupassakäynnin yhteydessä meikkipuolelle ja tutkailin ihastuneena Rimmelin söpöjä kevätkynsilakkoja. Tekstuuriltaan nämä ovat sokerilakkoja, eli karheita ja hiekkamaisia. Sävyjä näissä Sweetie Crusheissa on viisi, joista minulla on ihanan hempeä liila sävy Violet Swizzle. Arvoin pitkään hyllyillä tämän ja sinisen Blueberry Whizzin välillä, mutta päätin pysyä vain yhdessä ja valitsin tämän. Todennäköisesti seuraavan kauppareissun aikana löydän koristani sinisenkin. :D


Jos töppökynnet naurattavat (?) niin puolustan niitä ja kerron olevani hyvin ylpeä niiden nykyisestä pituudesta! Olen syönyt kynsiäni pienestä pitäen ja nyt niiden pituus on melkein tuplat siitä mitä puolitoista kuukautta sitten.


Haluan myös rohkaista jokaista kynsienpureskelijaa. Olin pitkään siinä pisteessä, että ajatus normaaleista kynsistä tuntui mahdottomalta ja ajattelin, etteivät minun kynteni kasvaisi yhtään, enkä saisi tahdonvoimaa olla pureskelematta. Kuitenkin, aloin määrätietoisesti lakkaamaan töppöjäni ja hiljalleen en enää edes huomannut kuinka ne alkoivat kasvamaan ja ottivat kynsipedistäkin kiinni samalla. Nyt ne näyttävät siisteiltä ja normaaleilta, joskin lyhyiltä, kynsiltä.


Kynsissä on kolme kerrosta lakkaa ja alla yksi kerros MNY:n vahvistavaa aluslakkaa. Eikä ole muuten kynnet taittuneet kuten aikaisemmin, kun ne pääsivät hieman kasvamaan ja olivat hyvin pehmeitä.

Oli muuten vaikea kuvata kynsiä, sillain että ne näyttivät näteiltä, sormet eivät harottaneet joka suuntaan ja että lakkapullokin vielä näkyy! Silmämeikkien kuvaaminen on tähän verrattuna helppoa. :D

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää :) terveisin entinen kynsien pureskelija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ehkä munkin kynnet on joskus sun mitoissa... :)

   Poista
 2. Ihanan söpöt kynnet! Ja onnittelut pureskelemattomuudesta ja kynsien pituudesta, hieno homma!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! :) Ja vielä toinen kiitos :D

   Poista
 3. Mulla on näistä se vaaleanpunainen söpöys ja ihastuin kyllä! Tämä Violet Swizzle näyttää myös hyvin suloiselta <3
  ...Tervetuloa kynsien kuvauksen ihmeelliseen (kärsivällisyyttä vaativaan) maailmaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kärsivällisyyttä vaatii. :) Nämä ovat kaikki suloisia!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...