tiistai 8. huhtikuuta 2014

Meikkibloggareiden miitti Tampereella

Monia kosmetiikkablogia lukiessa saa sellaisen tuntuman, että kosmetiikkamiitit ja maahantuojien järjestämät tapahtumat olisivat melkein arkipäivää, jokaviikkoisia ilahduttajia bloggaajien elämässä. Itsehän olen yhden kerran ollut kosmetiikkatapahtumassa, mikä järjestettiin Tampereen Fat Lady -yökerhossa, eli paljoa ei kokemusta ole kertynyt. Aiheena silloin oli Wetn´Wildin uusien kosmetiikkatuotteiden lanseeraus.

Tällä kertaa sain tilaisuuden osallistua ihan Tampereella järjestettyyn miittiin, mistä suuri kiitos lankeaa Karkkipäivän Sannille ja Miten niin liikaa? -blogin Elisalle. Ihanat tytöt olivat uhranneet aikaansa järjestääkseen meille bloggaajille koko lauantaipäivän (ja -illan) kestäneen miitin, missä pääsimme tutustumaan ennen kaikkea toisiimme, myös uusiin tuotteisiin. Lähdin nimittäin kotiin kolmea (3!!) tuotekassia kantaen, mieli iloisena.

Kuvaaja Maria Dazzling Glow -blogista
Tapasimme Siperian Plevnassa, mikä ei koskaan petä ruuan ja oluiden suhteen. Olen nimittäin aikamoinen oluiden ystävä ja suosikkini on vehnäolut. Lisäksi olen aikamoinen ruuan ystävä, joten Plevnassa nämä kaksi suosikkia kohtasivat kovin iloisessa jälleennäkemisessä.


Kuvaaja Eiko Kahvia ja Kosmetiikkaa -blogista

Päivän ensimmäinen puhuja oli Lumenen myyntikonsultti Tarja Gallacher, joka kertoi meille seikkaperäisesti Lumenen tuotefilosofiasta ja esitteli tulevan kauden uutuuksia. Olen ollut aikaisemmin hyvin skeptinen kosmetiikan incien kohdalla, enkä esimerkisi usko melkein ollenkaan että kosmetiikalla on mahdollista korjata ihoa pintaa syvemmältä, paitsi kosteutuksen kannalta. Kuitenkin Lumenen uusi kantasoluteknologia kosmetiikassa alkoi kiinnostamaan tulevaisuuden kannalta.Kuvaaja Liisa In This Part Of Town -blogista
Kuvaaja Maria Dazzling Glow -blogista
Sain myös upean kiharakampauksen by Tigimies! Kyseessä oli siis Mikko Vainio Warehousesta, joka kertoi meille heidän maahantuomistaan tuotteista, eli Tigistä, Fudgesta sekä Gorgeousista. Taisi muitakin olla, mutta nämä jäivät parhaiten mieleen. Mikko myös pakkasi jokaiselle mukaan ihanan tuotekassin.
Sain tapahtuman jatkoilla Mikolta myös "hienotunteista" kritiikkiä hiustenhoitoni laadukkuudesta. Suoraan sanottuna en ole itsekään kovin tyytyväinen tapaani poimia hiustenhoitotuotteeni pitkälti Hieno Suomalainen -sarjasta. Kuitenkin, tänään karistaessani eilisen pölyjä suihkussa, valitsin kaverikseni tuotteet Mikon lahjakassista. Voin sanoa, että kyllä Tigin Catwalk-sarjan Headshot shampoo ja hoitoaine toivat hieman erilaisen lopputuloksen kuin Hieno Suomalainen... :)

Kuvaaja Eiko Kahvia ja kosmetiikkaa -blogista


Viimeisenä vaativan kosmeyleisön eteen astui Miraz Tradingilta Tiia. Hän oli tuonut mukanaan meikkaajan ja mallin, jotka havainnollistivat meille meikin tekemisen Zuii-kukkaismeikeillä ja ei voinut kuin ihailla lopputulosta. Zuii-kukkaismeikkisarja oli minulle täysin uusi tuttavuus, nimen olin vain muutaman kerran kuullut aikaisemmin ja satunnaisissa blogeissa oli näitä tuotteita myös esitelty. Heidän filosofiansa kosmetiikassa on mahdollisimman luonnonmukaisten aineisten käyttö, kukkien terälehdistä tehty kukkaispuuteri tuotteiden pohjana. Minä todellakin ihastuin sarjaan ja ilosta hihkuen valitsin täydellisesti ihonsävyyni sopivan meikkipuuterin omakseni.


Ilta jatkui vapaan seurustelun merkeissä tunnelmallisessa pubissa, mistä sitten sekalaisessa seurueessa siirryimme tanssilattian sisältävään baariin ja voi että oli hauska ilta! Kiitos kaikille, keihin sain tutustua ja joiden kanssa sain viettää ihanan päivän! :)


Kiitos #purkkimafia!


6 kommenttia:

 1. Vaikuttaapa todella hauskalta tapahtumalta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella hauskaa! :) Erityisesti tykkäsin tutustua ihmisiin blogien ja nimimerkkien takana!

   Poista
 2. Oli mahtava päivä ja kiva ilta/yö! Kiitos seurasta ja oli tosi kiva tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat voisin tähän kirjoittaa! :D Seura oli huippua ja oli hirveän kiva tutustua, toivottavasti törmätään useammin :)

   Poista
 3. Mulla sama ongelma, että kun hiukset todella pitkät niin pitäisi niiden hoitoon myös panostaa, mutta yleensä hieman jää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin jää. :D Olen kovin innostunut hiusten "jälkihoidosta" esim suihkun jälkeen, mutta tuntuu välillä että siä suihkussa kelpaa mikä vaan, kunhan putsaa ja jättää kivan liukkaiksi. :) Nyt olen käyttänyt kuluvan viikon ajan Tigin shampoota ja hoitoainetta ja huh mikä ero. Ei tarvitse niin paljoa kaikkia latvaseerumeita suihkun jälkeen. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...