perjantai 18. huhtikuuta 2014

Rosewood Dream - Lavera

Sain kauneusbloggaajien miitistä tuotekassissa kotiin mukaan Laveran neutraalin huulipunan, sävyssä 12 - Rosewood Dream. Olen ollut aina hyvin arka huulipunien käyttäjä, joten tämä toimii hyvin luonnollisena vaihtoehtona työpäivän huulipunaksi. En kyllä viikonloppuisinkaan laita huulipunaa, tai edes huulikiiltoa, joten tämäkin vaihtoehto on hyvin "on the edge". 


Koostumukseltaan huulipuna on pehmeä ja helposti levittyvä, mutta se myös kului itselläni melkein yhtä nopeasti kuin huulikiillotkin. Ehkä toisilla, jotka eivät juo kahvia pitkin työpäivää, se kestäisi pidempään. Toki asianmukainen pohjustus meikkivoiteella ja rajauskynällä auttaisi, mutta työaamuina ei oikein kerkeä.


Huulteni pigmentti on muuten ihan olematon, joten tämä toi kivan lisän meikkiin.


INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Rhus Verniciflua Peel Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Dipotassium Glycyrrhizate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Alcohol*, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Flavor (Aroma), [+/- Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491), Iron Oxide (CI 77492), Iron Oxide (CI 77499), Tin Oxide (CI 77861), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Carmine (CI 75470), Ultramarines (CI 77007), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Manganese Violet (CI 77742), Silica].* ingredients from certified organic agriculture

Eli jos oikein inciä osaan tulkita, on huulipunan pohja yhdistelmä erilaisia vahoja ja öljyjä ja se on värjätty rautaoksideilla, eli luonnosta löytyvillä väreillä. En varmaan kovin väärään tulkinnut?

Laveran tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja, eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- ja säilöntäaineita, eikä niitä ole testattu eläimillä. 


Rosewood Dream on sävyltään omaan silmääni kaunis hennon rusehtava, vanha roosa. Pakkauksessa on kiva lisä yläosan "kurkistusaukko". Eipähän tarvitse availla hylsyä nähdäkseen mikä sävy on kyseessä.

Luonnonmukaisuudesta vielä, että itselläni ei ole suurta vakaumusta painottuen luonnonmukaiseen kosmetiikkaan, mutta onhan se mukava lisä ja luonnonmukaisuus on mielestäni tavoittelemisen arvoinen elämäntapa. :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Kiva kuulla että näyttää hyvältä, kun aika ajoin ongelmana on pintakuivuus. Lancomen Teint Idole Ultra 24 ja kunnon rasvapitoinen kosteusvoide alla toimivat. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...