keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Tervetuloa syksy!

Ihanan Neiti Kameleontin blogissa toivotettiin syksy tervetulleeksi kauniin ruskean smokyn kanssa ja lupailinkin jo kommenttiboksissa kopioida hävyttömästi syksylookin työmeikiksi.

Koska me kosmetiikkabloggaajat olemme tunnetusti pitkäpinnaisia, päätin kopioida sen jo iltameikiksi ja testata samalla sävyjen yhteensopivuuksia. Luomiväripaletiksi valikoitui Lumenen neljän värin paletti Hohtavaa hiekkaa, minkä voi nähdä esim täällä.

Meikkivoiteena Lancomen Teint Idole Ultra 24 sävyssä 01 Beige Albatre ja poskilla Wet´nWildin aurinkopuuteri Sun Kissed.
Levitin luomelle mustaa kajalia paksun viivan, jonka sotkin ja pehmensin sormella koko luomelle. Sen päälle lisäsin vaahtomuoviapplikaattorilla paletin vaaleinta sävyä ja luomivakoon toiseksi vaaleinta (sävyt näkee esim. ylläolevasta linkistä, josta en valitettavasti millään tavalla hyödy ;) ). Häivyttelin sävyt ja lisäsin tumminta vielä luomivakoon, mutta häivytin sen myös melkein olemattomiin. Alaluomelle rajauksena tumminta sävyä. Ripsissä Too Facedin Lashgasm. Kulmat väritetty Logonan ruskealla kulmakynällä.
Huulilla on Maybellinen Coloursensational nudepuna, sävyssä Tantalising Taupe ja sen päällä on testiin saamaani I Love -huulikiiltoa (Mango & Papaya).


Lopuksi haluaisin havainnollistaa, miten muutamalla luomivärisävyllä pääsee pitkälle meikkauksessa. Alla on Lumenen luomiväripaletin vaalein sävy, erilaisilla pohjilla. Valkoisen rajauskynän päälle levitettynä se hohtaa melkein yhtä hyvin, kuin jos olisi sen pohjustanut Urba Decayn Primer Potionilla (oikealla). Tosin normaalin pohjustuksen kanssa sävyä on helpompi häivyttää, kuin jos sen laittaa rajauskynän päälle. 

Tässä meikissä käytin juuri tuota musta rajauskynä-tekniikkaa. Sävy tummenee ja siitä tulee moniulotteisempi kuin muilla pohjustuksilla. Toki voi verrata, miltä luomiväri näyttää ilman pohjustusta, mutta kuten huomaatte, ei oikein miltään. 
Pahoittelen huonoa valaistusta, mutta koetetaan jatkossa meikata ja kuvata päiväsaikaan... ;) Lupaan toteuttaa (kopioida) tämän myös päiväversiona, toivottavasti parempien kuvien kanssa!


2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis meikki! :) Kadehdin sun kasvonpiirteitä :o Jäin tuijottamaan tuota ylintä kuvaa ja yritin havainnoida mitä poskipunaa sulla on, mutta siis vain aurinkopuuteria? Näyttää nätiltä ja kivan syksyiseltä. Mulle tuli inspiraatio kaivaa ruskeat poskipunat esiin, joten kiitos inspiraatiosta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tuossa on vain aurinkopuuteria, mikä on levitetty isolla sudilla ja reilusti :D eli melkein poskipunana mutta keskittyen naaman sivuihin. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...