lauantai 6. syyskuuta 2014

The art of smiling & Barely There -makeup


Minun pitäisi oppia hymyilemään kuvissa ja muutenkin. arkielämässä. Kärsin kovasti "resting bitch face"-syndroomasta, joten usein kun olen ratkiriemukas, näytän seuraavalta:
Oh, such fun. 

Kun otan kuvia meikistä, voi niitä kertyä 20-30 kappaletta. Niistä kymmenen on tärähtäneitä, kymmenen ilman valoa ja viisi kuvaa pelkästään nenästäni. Loput viisi onkin tekohymyjä, mitkä on otettu juurikin viimeisimpinä, käden huutaessa puutumistaan. Viidestä yksi on yleensä onnistunut: 
Kuvien tarkoitus on myös näyttää Balmbini vol 2-paletilla tehty barely there -meikki. Käytin tällä kertaa pelkästään vaaleinta highlighter-sävyä luomella, luomivaon tummensin Naked 1-paletin buck-sävyllä. Meikkipohjana Zuiin meikkipuuteri, näpyt peitetty MACin Select Cover Upilla, minkä lunastin onnellisesti meikkiblogien mäccitytöltä Petralta. Kulmat ovat au naturel. Ripsissä 
Too Facedin Lashgasm. Yläripsien tyvessä on Cliniquen musta Quickliner.

Poskipäillä on Cliniquen poskipunaa Blushing blush sävyssä Precious Posy ja sen päällä on Cindy-Lou Manizer, minkä esittelin eilen. Cindyä on myös leuassa, nenän varrella ja otsalla.
Lähikuva vielä meikistä. Kulmien meikkaamatta jättämisellä saa helposti no makeup -meikin, kunhan ne vaan harjaa oikeaan suuntaan ja vaikka kiinnittää kulmakarvageelillä (tai kuten allekirjoittanut, miehen hiusgeelillä...).


Hiukset ovat muuten saaneet uuden sävyn! Poistin latvoista vanhat värikertymät radoitusaineilla ja nyt laitoin koko päähän L´Orealin Casting Creme Glossin sävyssä 530 Praline (kullanruskea). Pohjan punertavuus jäi näkyviin ja hiusväri toi nätin kiillon päälle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...