tiistai 2. syyskuuta 2014

Weleda: Iris Hydrating Facial Lotion

Muistaako kukaan, kuinka jo jonkun aikaa sitten haukuin Weledan suihkugeelin hyvinkin lyttyyn, koska se kuivatti ihoni ihan korpuksi? 

No minä muistan ja nolottaa! Toki on mielestäni hyvä, jos ihmiset puhuisivat suoremmin tuotteiden vaikutuksista, jotta toiset osaisivat olla kriittisiä ja tarkastella kokonaisuutta, ottaen huomioon myös muiden kokemukset. Omalta osaltani tuo suihkugeeli kyllä sai minut karttamaan Weledaa pitkään, sillä olin mustavalkoisesti siinä uskossa, että loputkin Weledan tuotteet olisivat minulle huonoja. 

Olin väärässä. Saanko esitellä kasvojen kosteusvoiteen, jonka aion ostaa uusiksi, heti kun kerkeän lähi-cittariin siihen aikoihin että sen kyljessä oleva Life-kauppa on auki. 

Toim.huom. en ole ikinä ostanut muuta kosteusvoidetta uusiksi sitten Erisanin Kosteuttavan Kasvovoiteen, mikä on ympärivuotisessa käytössä ollut jo muutaman vuoden.No mikäs tässä sitten on niin ihmeellistä? 

Tuoksu, tunne iholla, ihon kunto, hehkuva pinta. Ja tuoksu.

Tuotteen tuoksua on vaikea olla hehkuttamatta, sillä se on ihanan raikas ja kukkainen, mutta ei ollenkaan tunkkainen tai raskas. Olen itse hyvinkin herkkä kaikenlaisille tuoksuille, mutta tämä ei käy nenän päälle.

Voide on hyvin kevyttä ja ohutta, enemmän geelimäistä kuin voidemaista. Leviää helposti ja ei tarvitse odotella imeytymistä pitkään ennen meikkipohjan levittymistä.

Tuote sopii siis minulle kuin nenä päähän, VAIKKA tässä onkin sitä ah-niin-kamalaa alkoholia. Mutta en ymmärrä oikein, sillä tämä ei kuivata ollenkaan vaan saa röpyliäisimmätkin nenänpielet sileiksi. Toisin on jos suihkussa käytän alkoholipitoista suihkugeelia, kuten sitä surullisenkuuluisaa Weledaa, silloin raavin itseni melkein verille... 

Pointtini on tässä se, että jos sarjan yksi tuote ei toimi, voi toisen sarjan kaksi tuotetta toimia ja kolmas taas ei. Aina kannattaa kokeilla ja tutkia, saattaa jopa löytää uusia ihastuksia!

Huomatkaa muuten kuinka otin kuvat vasta jälkikäteen. Tämäkin johtui siitä, etten uskonut että Weleda voisi tarjota ihonhoitooni mitään raportoimisen arvoista ja kuinka ollakaan, olin jo käyttänyt puolet voiteesta kun tajusin, että hei, käsissänihän on aarre. :)


Itse pääsin tutustumaan tähän Tamperemiitin goodie bagin avulla. Hintaa tällä on n. 15-20 euroa (en ole ihan varma), mutta maksan mielelläni näin sopivasta tuotteesta. 

Tämän kaveriksi suunnittelin hankkivani Dr.Hauschkan Ruusuvoiteen (sen paksumman), niin saa syksytuulet ja talven tuiskut iskeä naamaa päin. :)


Tuotteen sisältö suomeksi ja kosmetiikaksi:


Vesi, jojobaöljy, alkoholi, taikapähkinätisle, glyseriini, rasvahappoglyseridi, mehiläisvahahydrolystaatti, savi, kehäkukka, iirijuuri, ksantaani, mehiläisvahasaippua, aidot eteeriset öljyt

Ingredients (INCI):
Water (Aqua), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Alcohol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Glycerin, Glyceryl Linoleate, Hydrolyzed Beeswax, Magnesium Aluminum Silicate, Calendula Officinalis Extract, Iris Germanica Root Extract, Xanthan Gum, Sodium Beeswax, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*.
*from natural essential oilsEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...