tiistai 21. elokuuta 2012

Clarins Make-Up Vanity


Tässä nyt yksi niistä uusista jutuista, mistä vihjasin jo pari postausta sitten. Eli Clarinsin Make-Up Vanity -meikkipaletti, tai -salkku tai -paketti, tai mikälie. ;) Sain tämän äidiltäni ulkomaanmatkan tuliaisina. Tämä tulee (harmittavasti) olemaan yksi harvoista selektiivisten meikkien fiilistelyistä... Paketti on mielestäni kätevä juurikin vetoketjunsa takia. Ei tarvitse miettiä aukeaako paletti kassissa ja kolhiintuvatko luomivärit ja hajoavat. Kotelo on nahkamainen ja kiiltävä, kaunis, mutta hyvin tukeva ja jäykkä; ei siis taitu tai painaudu meikkeihin.


Takapuolelta löytyy luettelo sisällöstä. Eli tässä on ripsari, huulikiilto, 6 luomiväriä, puuteri ja poskipuna.
.


Ja tässä sisältö. Luomiväreissä on kaksi korostussävyä, erittäin pöllyävä glitterinen mintunvihreä, sekä vähän vähemmän pöllyävä, erittäin glitterinen pinkki.

Löytyy myös kaksi mattaa, toinen on nude ja toinen taitaa olla jonkin sortin taupe tai harmaanlila. Nämä ovat paksumpia, hitusen voidemaisia koostumukseltaan.

Tummia sävyjä on kaksi: syksyinen, punertava liila, ehkä melkein kanerva, sekä kunnollinen kimaltava ja nätti ruskea. Näissä tummissa ja matoissa sävyissä on todella hyvin pigmenttiä.

Puuteri on jäänyt tästä vähemmälle käytölle, sillä en osaa enää käyttää perinteistä meikkipuuteria, vaan käytän irtopuuteria (Rimmel). Poskipuna on pigmenttinen vanhahtava roosa ja erittäin käyttökelpoinen


Tässä on ainoa kuva, missä swatchit onnistuivat edes jotenkin. Kuvaan surkealla kameralla ja auringonvalon saanti vaihtelee. Tämä on muokkaamaton, koska tuntui että muokkaamisella sävyt vain pahenivat.

Alhaalla poskipuna (se on oikeasti noin rusehtava kerrostettuna!), sitten mintunvihreä, pinkki, kanerva (ei ihan noin vaaleanpunainen oikeasti, enemmän liila), ruskea, nude ja taupe. Sivussa on huulikiilto. 

 

Tässä on koko paletin lempparituotteeni! Ripsari on koostumukseltaan aika jäykkää, ei ollenkaan vetistä. Tulos ei ole kuiva, vaan kauniin kiiltävä. Harja on tuollainen kaksiosainen: kärjessä on kapea osa lyhyillä harjaksilla (ei melkein ollenkaan harjaksia), josta maskaran saa levitettyä paksusti ripsiin ja alaripset saa tällä värjäytymään ihan vain kevyesti painelemalla väriä. Suurin osa harjasta on taas perinteinen harja, joka erottelee ripset nätisti toisistaan ja levittää värin tasaisesti kaikkialle.Huulikiilto on hyvin tummaa ja hyvin paksua ja tahmeaa. Plussaa pigmenttisyydestä, miinusta taas mausta ja tahmeudesta. Aplikaattori on litteä ja ottaa säiliöstä huulikiiltoa aivan liikaa.

Tykkään tästä kokonaisuudessaan tosi paljon! Harvemmin sitä meikkilaukustaan mitään luksusta löytää ja tämä on vain todella kaunis. :)

3 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä. Kaksi kysymystä vielä: Mitä maksaa? ja mistä voi ostaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini osti tämän Kreikan matkalla lentokentältä. Ei ole ehkä saatavilla kuin tax-freesta, tosin en ole ihan satavarma.

   http://www.heinemann-dutyfree.com/wien_de/clarins/make-up-sets/clarins-clarins-make-up-sets-make-up-vanity-set-cont-compact-powder-20-beige-naturel-10gr-compact-blush-prodige-02-soft-peach-7-5gr-six-eye-shades-miniature-gloss-prodige-04-candy-miniature-instant-definition-mascara-01.html

   Anteeksi pitkä linkki, mutta oli ainoa minkä löysin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...