keskiviikko 22. elokuuta 2012

Clarins-meikki

Tein eilen myös meikin esittelemälläni Clarinsin paletilla. Käytin paletista vaaleaa pinkkiä, kanervaa ja ruskeaa, sekä myös siinä olevaa poskipunaa, ripsaria ja huulikiiltoa. Halusin näyttää teille paletin toimivuuden ihan käytännössäkin.
Tässä on nyt lähtötilanne. Kasvoille on levitetty siveltimellä Wet'n Wildin Ultimate Match -meikkivoidetta sävyssä porcelain. Silmien alle levitetty peitevoidetta. Tästä kuvasta näkee myös, kuinka vähän pigmenttiä huulissani on!


Aloitan aina kulmakarvoista, sillä ne antavat raamit meikkaukselle (tämän opin jostain toisesta blogista, hehheh :). Levitin myös poskipunan tässä vaiheessa. Alla Nakedin naked ja buck -sävyt, joilla väritin kulmani.
Tässä silmämeikki vaihe vaiheelta. Kantsii klikata isommaksi.

Aloitin levittämällä kanervaista sävyä koko liikkuvalle luomelle, paitsi silmän sisänurkkaan ja häivytin. Sitten lisäsin pinkkiä kanervan päälle ja sisänurkkaan, jotta tulos olisi enemmän glitterinen ja vähemmän tumma.

Tummanruskealla tein rajauksen yläripsirajaan ja piirsin sen viistosti siveltimellä. Kostutin sivellintä värin ottamisen jälkeen, jotta se olisi mahdollisimman intensiivinen. Sitten piirsin uudestaan ja uudestaan rajausta, tummentaen sitä joka kerta vähän lisää ja terävöitten reunaa.

Lisäsin lopuksi häivytyssiveltimellä ruskeaa ulkonurkkaan ja häivytin kevyesti. Alarajauksen tein paletin taupella, edelleen kostuttaen siveltimen värin ottamisen jälkeen. Kostutan kevyesti kämmenselkääni muutamaan tippaan vettä ja välillä otan väriä myös heti kostuttamisen jälkeen.

Sitten vielä pinkkiä kulmakarvan alapuolelle hohtoa tuomaan.Ja tässä valmis meikki. Iskin vain ripsarit naamaan ja töpöttelin huulikiiltoa. Oikein mukava päivämeikki. :)oho onpas tumma tämä viimeinen kuva kun kävin porukoitten koneella katsomassa... :/  ei pitänyt noin tumma olla, toivon että muitten koneella tämä ei ole pahan näköinen.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...