keskiviikko 8. elokuuta 2012

I'm back!


Olen palannut bloggaamaan, "pienen" tauon jälkeen. Olen kovin pahoillani että blogini aloitus lyssähti niin nopeasti, mutta oli paljon muuta ajateltavaa. Työharjoitteluni päättyi ja uusi työpaikka alkoi ja on näillä näkymin kestämässä alustavasti seuraavaan huhtikuuhun asti! Ja nyt työaikani ovat säällisemmät ja antavat minulle enemmän hengähdysaikaa kotona, kuin työharjoittelu. Ehkä pitkäksi venynyt talvikin vaikutti bloggausinnostukseen. Kun ei ole valoa kuvata, ei vaan voi kuvata. Ja seliseli.


Onneksi minulla on nyt postausideoita vaikka muille jakaa! Eilinen bloggaukseni saa piakkoin jatkoa meikkikuvilla ja olisi myös kovin kiva kuulla, että millaisia bloggausehdotuksia teillä olisi? Ensimmäinen kuva tuo vähän vinkkiä siitä, mistä kaikesta haluaisin kirjoittaa juuri nyt.


Yhden tuotteen ensimmäisestä kuvasta voisin esitellä. Eli viimeisin ostokseni: Lumenen Natural Code -sarjan ihanan hempeä huulipuna sävyssä 4 Satin Coral. Monissa blogeissa onkin tätä ylistetty ja siksi minäkin haksahdin taas uuteen huulipunaan. Tämä kyllä tuntuu enemmän huulirasvalle kuin huulipunalle, on sen verran ohutta koostumukseltaan. Sävy on toisiksi vaalein näistä huulipunista, vaalein on nudepuna.


Ja sävy vielä huulillani, ei pohjustuksia.


Ja tässä yhdistin pohjalle Rimmelin Lasting Finish 1000 kisses huulitussia, sävyssä 100 Endless Blossom. Olen tästä aikaisemmin kirjoittanut, mutta tämä on siis Rimmelin huulitussien vaalein, hennon vaaleanpunainen sävy.


Näyttää mielestäni edelleen ihanan raikkaalle. Kammoksun huulikiiltoja niiden "likaisen" jäljen takia ja säästän ne baari-iltoihin. Ehkä vain käytän vääriä huulikiiltoja, mene ja tiedä. :)

2 kommenttia:

  1. Hei, mikä on tuo paletti tuossa kuvan yläkulmassa? punainen kansi..? kivan näköisiä sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsin Make-Up Vanity. Ja uudessa postauksessa on lisää tästä ihanuudesta! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...