lauantai 10. toukokuuta 2014

Mies testaa: Duudsonien tuoksut sokkotestinä

Mies pääsi osallistumaan blogielämääni saadessani yhteistyön merkeissä muutaman miehekkään tuoksun. Tuoksut oli tarkoitus testata jo viikko takaperin, mutta valitettavasti parfymöörini sai sitkeän flunssan ja menetti hajuaistinsa. Nyt ollaan jo paremmalla puolella, joten komensin miehen kahvin jälkeen laittamaan silmänsä kiinni ja haistamaan tuoksua paperilapulta. En kertonut mitään ennakkotietoja tuoksuista, vain sen, että ne ovat miehille.

Miehen tuoksuhistoria:
 - Ralph Laurenin Polo Blue ja Polo Sport, mutta vain ravintolaan ja baariin lähtiessä, ei yleensä käytä tuoksuja joka päivä.
 - Fiilistelee Jean Paul Gaultierin Le Malea, mutta kuulemma kaveri on jo niin profiloitunut tämän käyttäjäksi, ettei halua käyttää samaa. ( :D )


1. Pullo: Duudsonit - Nuori ja Komia
Ensinuuhkaisu:
 - sporttinen, vetinen, saippuainen
 - nuoren miehen tuoksu

Minun mielipide:
 - sporttinen, saippuamainen
 - mies salin jälkeen -tuoksu

Mies oli kovin yllättynyt kun lopussa paljastin tuoksun nimen ja sanoi, että ei itse olisi tunnistanut kyseessä olevan markettituoksun. Totesi kuitenkin, ettei itse käyttäisi tuoksua, vaan mielellään antaisi sen nuoremmalle veljelleen (20v). Tuoksu on aika kevyt, eikä kestä pitään tuoksupilvenä vaan haalenee nopeasti.

2. Pullo: Duudsonit: StareyeEnsinuuhkaisu:
- hajuvesimäinen, vahva, makea

Minun mielipide:
- baarituoksu
- vahva

Tästä tuoksusta mies tykkäsi enemmän ja totesi myös voivansa laittaa kyseistä tuoksua esimerkiksi baariin. Tuoksu on vahva ja hänen mielestään kovin Polo Bluen tapainen. Tuoksu on myös pidempikestoisempi kuin Nuori ja Komia.

Yhteenvetona voisi todeta kummastakin tuoksusta, että ne ovat kovin meneviä ja "nuoria" tuoksuja, mikä on vain hyvä asia. Usein markettituoksut ovat liian axemaisia, mutta mielestäni nämä tuoksuivat hieman miedommille kuin Axet, mutta eivät ihan yhtä hyville kuin esimerkiksi Polo Blue.Duudsoneitten uusia tuoksuja on saatavilla Prismoista ja hintaa on vain 19,90 €. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...