keskiviikko 14. toukokuuta 2014

10 vuotta takaisinpäin

Tunnustaako kukaan meikkaavansa vaikka illalla klo 10, jos se vain tuntuu oikealta ajalta kokeilla jotain meikkiä? En suinkaan pakoillut mitään kotitöitä, pyykit oli jo viikattu, tiskikone laitettu pyörimään ja vatsalihaksetkin rutisteltu, kun eksyin Youtuben ihmeelliseen meikkimaailmaan.

Tällä kertaa aiheena oli, kuinka näyttää meikin avulla nuoremmalta. En kärsi erityistä ikäkriisiä näin "reiluna kakskymppisenä", mutta onhan se aina kiva oppia, miten ei ainakaan näytä ikäistään vanhemmalta. :D


Inspiraation lähteenä tämä video: Patty's Way - Look 5 years younger/older with makeup
Luomilla Clarinsin matkapaletista vaaleanpunaista, melkein valkoista, shimmeristä/glitteristä luomiväriä voidemaisella korostusvärillä pohjustetulle luomelle. Yläripsien tyvessä muutama piste eyelineria, jotta katse edes hieman syvenisi. Alhaalla Clarinsilta tummanruskeaa luomiväriä rajauksena, valkoista kajalia silmän sisäluomella. Valkoista luomiväriä on koko luomella, erityisesti sisänurkassa.

Too Facedin ripsaria harjattu niin paljon kuin sielu sietää ja ripset jaksaa ilman jälkiselvittelyjä (...hukkasin ripsikamman...). Alaripset käyty läpi tarkoin.
Meikkivoiteeksi Yves Rocherin BB-voide, koska se on vaaleaa ja helposti levittyvä, eikä jää pakkeliksi naamalle. Pienet (ja isot) ihonäpyt piilotettu Ella Bachen peiteaineella (saatu Tamperemiitistä). Poskilla Cliniquen pinkki ja ihana Blushing Blush Iced Lotus.

Huulilla I lovelta saamani läpinäkyvä huulikiilto Coconut & Cream, tää tuoksuukin nuoruudelta! Silloin kaikki oli kookoksen makuista, niin alkoholit kuin huulikiillotkin. :D

Kulmat tehty videon oppien mukaan vaaleammalla ruskealla luomivärillä ja mahdollisimman paksun näköiseksi.Voiko valkoisen shimmerisen luomivärin kanssa edes näyttää vanhalta? :D

2 kommenttia:

 1. Minä todellakin tunnustan! Kokeilen uusia tuotteita usein iltaisin kotona, koska haluan testata niitä ennen kuin lähden ne naamassa ihmisten ilmoille siltä varalta, että silmien alla ei olekaan yllätyksellisesti mustaa suttua vaikka uuden ripsarin tai rajauskynän johdosta.

  Hyvältä näyttää tuo meikki, tosi raikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kans aina hyvä varmistaa! :) Kiitos paljon!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...