sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Escadan pikkusisko

Ensinnäkin haluan toivottaa kaikille hyvää äitienpäivää, niin äideille, isoäideille, äitipuolille ja myös tuleville äideille! :) Itse olen vasta mother of drago cats, mutta sain silti kahvin aamulla. :)

Pääsin tutustumaan yhteistyön merkeissä eilisten Duudsonien tuoksujen lisäksi itselleni aikaisemmin tuntemattomaan tuoksuun, mikä on One Direction -poikabändin fanituoksu.

Olin alkuun hyvin skeptinen tämän tuoksun kohdalla, sillä ensinnäkin olen hyvin nirso tuoksuissa, enkä käytä hirveän laajaa valikoimaa niitä. Kaikista mieluiten tuoksun Lanvinin Baiser Vole´lta tai Escadan Ibiza Hippieltä ja Pacific Paradiselta. Valitettavasti näissäkin on todettava, että Lanvinia minulla on vain pieni näytepullo (jonka viimeisiä tippoja viedään), Ibiza Hippietä en ole edes omistanut, paitsi suihkugeelin ja mielettömiä muistoja tämän tuoksutteluista. Sentään Pacific Paradise minulta löytyy.

OBS. Jos jollakin lukijoistani on kaapissaan puolikaskin pullo Ibiza Hippietä, olisin valmis ostamaan sen ja kohtelemaan sitä rakkaudella!


Mutta itse fanityttötuoksuun. En ole itse seurannut One Directionia, mutta uskoisin, että heitä kuuntelee todennäköisimmin 10-15-vuotiaat neitoset. Heillehän tämä tuoksu on tehty ja mielestäni sopii hyvin sen ikäisten tuoksuksi. Tuoksun kesto on lyhyt, alkuun hieman pistävä, mutta hetken kuluttua pehmeä. Ensiksi haistan vesimelonin tai jonkinlaisen makean hunajamelonin.


Fragrantica.com kertoo tuoksun alkunuoteissa olevan sitrusta ja vihreää omenaa, jonka minä ainakin haistan omassa nenässäni nuo tuoksunuotit makeaksi hunajameloniksi tai vesimeloniksi.  Tuoksu on kevyt ja karkkimainen, hyvin kesäinen ja tyttömäinen. Vannoutuneena Escadan käyttäjänä pidän tästä tuoksusta sen makeuden takia. Minua ei ole oikein luotu vahvojen hajuvesien kaveriksi vaan tarvitsen tuoksulta keveyttä ja tiettyä raikkautta. Monen mielestä makeat tuoksut eivät ole raikkaita, mutta itselleni ne ovat.

Tästä tulee mieleen hyvin paljon Escada, mutta jotenkin nuorempana versiona, eli otsikon mukaisesti Escadan pikkusiskona. Ei yhtä runsaan hedelmäinen ja makea, mutta siihen suuntaan menossa. :)Pullossa, jonka sain, on tavaraa 30ml ja hintaa 40 €. Pullo on mielestäni tosi nätti ja varmasti iskee muidenkin omien elämiensä prinsessojen silmään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...