keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kukkaistyttö mä oon

Tamperemiitin pussukoita raotetaan taas kerran. Ihastuin syvästi Zuii -kukkaiskosmetiikan meikkipuuteriin saadessani poimia sen mukaani miitistä. Olenkin jo aikaisemmin näyttänyt muutamia meikkejä, missä olen sitä käyttänyt, ne löytää sivupalkista klikkailemalla kohdasta Zuii.Sain itselleni puuterin sävyssä Ivory, mikä sopii hyvin omalle, keltapohjaiselle ihonsävylleni. Kuva taitaa olla valitettavasti hieman liian vaalea, ainakin omalta näytöltäni katsottuna, mutta sävyt ovat hyvinkin nimiensä mukaisia, eli Ivory on neutraali vaalea, ehkä hieman enemmän kellertävä kuin punertava.

Tuntu iholla on todella kiva: pehmeä ja optisesti siloittava. Puuteri levittyy helposti ja levitän sen Kicksin bb-siveltimellä. Sillä pyöriteltynä se sulautuu iholle näppärästi ja peitto on sopiva, ei liian puuteripakkelia. Jos sitä haluan kevyemmin laittaa, levitän meikkivipalla. 

Puuteriövereitä tällä on vaikea saada, sillä puuteri on hyvin hienojakoista ja sulautuu nopeasti ihoon, ainakin siveltimellä levitettynä. En tiedä, onko teknisesti oikein, että levitän meikkipuuteria lattapäisellä siveltimellä, mutta itselläni se toimii mainiosti.

Miinuksena tässä on mielestäni hinta. On totta, että Zuii on ammattilaismeikkisarja, sekä hyvin laadukas niin myös tuotekehityspuolella kuin tuotteissaan, mutta oma kipuraja puuterille on se muutama kymppi. Meikkivoiteeseen toki käytin sen 60 euroa... :) Zuiin meikkipuuterilla hintaa on siis 36,50 € (luomumeikki.fi -verkkokaupasta katsottuna).

Loppuun vielä Zuiin oma selostus tuotteesta, sekä inci:


Vedenkestävä, peittävä meikkipuuteri, joka suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. C-vitamiini ja ruusun terälehdet vahvistavat antaen iholle luonnollisen kosteussuojan.  Samalla ne rauhoittavat vahingoittunutta ihoa ja suojaavat ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä.
RUUSUNNUPPUJA*, JASMIININ NUPPUJA*, KAMOMILLAN KUKKIA*, ALOE VERAA*,  JOJOBAÖLJYÄ*, KAMOMILLAN KUKKAUUTETTA*, PELTOKORTEUUTETTA*, NOKKOSEN  LEHTIUUTETTA*,  MAGNESIUM STEARAATTIA, E-VITAMIINIA, C-VITAMIINIA, KOOKOSÖLJYVALMISTETTA, KAOLIININ SAVEA, MINERAALIVÄRIAINEITA JA LUONNOLLISTA VÄRIPIGMENTTIÄ.
*SERTIFIOITUJA LUOMUVALMISTUSAINEITA 95%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...