perjantai 5. syyskuuta 2014

Balmbini vol 2 & Cindy-Lou Manizer

Voisi sanoa, että minäkin ihan vähän riehaannuin My Little Book Of Beauty:n Saran vinkattua blogissaan alennuskoodi saksalaiseen kosmetiikkakauppaan Kosmetik4lessiin. Laitoin viime sunnuntaina tilauksen sisään ja paketti saapuikin jo tänään perjantaina! 

Teen myöhemmin koko tilauksesta oman postauksen, mutta nyt on pakko hehkuttaa kahta tuotetta mitkä ostin!





Balmbini volume 2 on TheBalmin ihastuttavan suloinen meikkisetti. Setissä on kolme luomiväriä, mitkä toimivat myös rajausväreinä, huulikiilto, huulipuna/poskipuna, sekä musta ja vaalea luomiväri.

Otin kuvan myös paketin alaosasta, missä nuo voidemaiset huulikiilto ja poski/huulipuna ovat, mutta huonon valaistuksen vuoksi niiden värit menivät ihan vikaan. 




Ostin myös TheBalmin kulttimaineessa olevan Mary-Lou Manizerin pikkusiskon Cindy-Lou Manizerin. Kuten nimikin kertoo, ovat nämä luminizereita, eli korostuspuutereita. Mary-Lou on enemmän vaalea ja hohtava, kun taas Cindy-Lou on lämpimän roosan sävyinen, mutta toki hohtava.




Käytin meikissä vain violettia luomiväriä, sillä halusin pitkästä aikaa leikkiä yhdellä värillä. :) Pohjustin luomen UDPP:llä ja levitin koko luomelle lavish latoya-sävyä. Kissarajaus Rimmelin Exaggerate-mustalla ja ripsissä Too Facedin Lashgasm.




Meikki on todellakin tehty hyvin raa'alla kädellä ja painettu violettia luomiväriä kerros kerrokselta luomelle, kunnes artisti itse oli tyytyväinen.




 Poskille, nenään ja otsaan toin hehkua Cindy-Loulla. Se on vain niin sanoinkuvaamattoman IHANA meikkituote, mitä en ole ikinä osannut kaivata! Se tuo hehkua ja lämpöä kasvoille, vaikkakin raja hehkeän ja yliampuvan välillä on hiuksenhieno, tästä nimittäin lähtee pigmenttiä kiitettävästi.


ps. kyllä tuo kissojen kiipeilypuu on juurikin noin kallellaan :D




Huulilla on setin omaa huulikiiltoa, minkä sävy on täydellinen nude ilman mitään kimalletta.




Vetoavatko vahvat meikit teihin, vai saisiko olla vielä tästäkin vahvempi? :)

3 kommenttia:

  1. Jostain syystä tässä meikissä näytät vähän Anna Paquinilta. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun näyttäisinkin! :D Kiitos kommentista, en itse näe yhtäläisyyttä.

      Poista
  2. Oi mitä ihanuuksia olet löytänyt! Jään jännityksellä odottamaan loppuja ostoksia. :-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...