sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Harhautuneita ajatuksia

Nyt harhauduin aiheesta (=meikkauksesta) ihan kunnolla! Menin nyt illalla kylppäriin, tarkoituksenani tehdä luonnollinen, omia piirteitä korostava meikki tämän youtube-videon innoittamana. Olin kuitenkin myös katsonut tämän youtube-videon, sekä aamulla luin Lazy Dynamiten blogista tämän jutun. Lopputuloksena tulin ulos tämän kanssa:

Joskus sitä vain ajatukset lähtevät harhailemaan!

Yläluomella Wet´n Wildin ikivanhan meikkipaletin perusruskeaa, vähän Naked-paletin naked-sävyä. Alaluomi rajattu valkoisella kajalilla, jonka päälle sotkettu sinistä kajalia ja tämän tahmean rajauksen päälle tuputeltu sinistä luomiväriä Coastal Scentsin Ultra Shimmer-paletista. Valkoinen kajali on pohjalla siksi, koska sininen kajal on susi, eli se ei tartu kunnolla ihoon (Anytimen Stay On Line kajal sävyssä 13-Ystävä). Ja luomivärit päälle, jotta vaikutelma olisi mahdollisimman intensiivinen. Sisärajauksena sama juttu, paitsi ilman luomiväriä. Pehmeä kajal ripsirajassa ylhäällä ja alhaalla.


En tykkää, eikä tämä minulle sovi, mutta oli pakko kokeilla, koska tämä tuntuu löytyvän nyt joka toisesta blogista, vaikka pukeekin vain harvoja. Uskon tämän näyttävän upealta lämpimän sävyisellä iholla. Alla Lisa Pullanon / BeautySplurgen taidonnäyte:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...