lauantai 3. maaliskuuta 2012

Lauantaipäivän "en-tiedä-vielä-mitä-ohjelmassa" -meikki

Monesti herään lauantaipäivään tietämättä mitä päivä tuo tullessaan. Onko mahdollisesti kyläilyä, shoppailua, kotona löhöämistä vai kavereiden kanssa puuhailua. Kun ei tiedä, pitää valmistautua kaikkeen!

Tämä meikki on saanut inspiraationsa (lue: hävyttömästi kopioitu) Lazy Dynamiten ihanasta blogista.
Linkki
Ja vielä kuva sivusta (kulmat on kerranki kivasti nypityt, kts. eilinen).


Silmät kiinni näkyy parhaiten sävyjen paikat.


Meikin alla Lumenen heleyttävä päivävoide, meikkivoiteena Wet´n Wildin Ultimate Match Foundation sävyssä Porcelain, peiteaineena Maybelline Fit Me Concealer sävy 15 (vaalein sävy), kulmissa The Body Shopin kajal 03 Taupe. Rajaukset Rimmelin Exaggerate Eye Liner sävy 001 100% Black ja sen päällä MNY:n musta kajal. Luomien pohjustus Malu Wilzin silmämeikin pohjustusvoide. Ripsissä Yves Rocherin Lash Plumping mascara, 01 Noir. Puuteria ei ole kuin silmänalusten alla.

Silmän sisäosassa Urban Decay Naked-paletin Virgin, keskellä CS Ultra Shimmerin vasemman rivin vaaleanpunaista, ja nurkassa rajauksen päällä UD Nakedin Gunmetal, joka häivytetty sisänurkkaa kohti. Kulmaluulla Virginiä. Sisänurkassa CS Ultra Shimmerin vasemman ylänurkan shimmeristä vaaleaa. Eli periaatteessa kolmen sävyn meikki. Minä vain tuppaan innostua kokeilemaan kaikkea mahdollista. "Olisiko tämä vaalea hyvä, entä jos tätä laittaisi tähän päälle? No, ei sittenkään, laitetaan tuota peittämään", jne.


Tästä on hyvä aloittaa lauantaipäivä. Meikissä on runsaasti muokkausvaraa. Yllättävän iltamenon sattuessa voi lisätä vaikka musaa ulkonurkkaan ja häivyttää sitä luomivakoon. Keskelle luomea voi laittaa vaikka kimaltavaa hopeaa tai harmaata. Alaluomelle vielä luomivärit niin avot, iltameikki on valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...