perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kulmien kautta

Kuten edellisestä kuvasta voi hyvin huomata, en ole aikoihin nyppinyt kulmiani. Yksi syy on laiskuus, toinen oli että saisin syyn tehdä tämän postauksen. :)

En ole mikään ammattikosmetologi. Kulmieni muotoilua en ole ikinä harrastanut, olen vain nyppinyt niitä kulmaluuni mukaisesti. Aikaisemmin ala- ja yläasteella en edes kiinnittänyt kulmiini mitään huomiota (nypin ne n. kerran puolessa vuodessa), mutta sitten lukioikäisenä aloin kunnolla masentelemaan niiden kanssa. Aina liian paksut tai liian ohuet. Sitten kerran olin hiusmallina ja minulle tehtiin meikki. Meikkaaja sanoi minulle, että kulmani ovat hyvän muotoiset ja se jäi pyörimään päähäni. Päätin, että jaa, no kai ne sitten ovat ihan kivat ja lopetin panikoinnin niiden muodosta. Siitä lähtien olen vain nyppinyt hajakarvat pois ja ohentanut niitä ulko-osaan päin.

Yleensä nypin tällä:Kyseessä on yläasteella ostettu Duroyn automaattipinsetit. Ne ovat tajuttoman tylsät, mutta toimivat edelleen, joten mitäpä muutakaan vanha kitupiikki tekisi kuin jatkaisi onnellisina niiden käyttöä...

Tässä on "suunnitelma" kulmieni nyppimiseen. Tarkoitus on siis saada kaikki karvat liilaksi väritetyistä kohdista pois.Aloitan pinseteillä. Venytän kulmaani kohti hiusrajaa (suoraan sivulle) ja nypin kaikki paksummat erillään olevat karvat. Kun kulmaluuni on suurinpiirtein puhdas karvoista, harjaan ne ja puhdistan puuterisiveltimellä iholle jääneet, jo nypityt karvat.

Sitten nostan kulmakarvaani, ja nypin niiden alta ylimääräiset karvat, koska minulla on kohtalaisen pitkät kulmakarvat. :D Tässä vaiheessa harjaan jo muutaman nyppäyksen jälkeen kulmani järjestykseen. Harjaussuunta on siis yläviistoon. Näin näen kokoajan, että mistä pitää vielä nyppiä, ja vältän harhanyppäyksiä.

Tässä on välitilanne:

Kulmien alla on vielä karvoja (liila alue), sekä hajakarvoja on myös kulmien yllä. Nyt otan käyttööni threading-menetelmän, josta video alla.
Videon alussa on myös havainnollistava kuva siitä, minkämuotoiset kulmat ovat kivat. Itse tosin suosittelen että seurataan vain omaa kulmaluuta ja nypitään sen mukaan.

Langanpätkällä siistin kulmani keskeltä (vältetään "unibrau"), kulmien päistä (siellä on aina jotain hajanaisia karvoja), sekä myös alhaalta ja ylhäältä.

Lopputulos:


Tiedän, että kulmani korkein kohta on ihan liian vaalea ja jotenkin aukkoinen. Siihen auttaa kulmakynä, jota käytän ahkerasti!

Sama toisella puolella:


Great Success!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...