torstai 1. maaliskuuta 2012

Maybelline Fit Me Concealer, ja miksi tuhlaan rahojani

Miksi se on niin, että toiset meikit kuluvat heti loppuun (UDPP...), ja toiset vain kestävät ja kestävät. Ostin toisen poskipunani lukioaikoina (valmistuin 2008...), ja rasia on puolillaan. Kyseessä on Maybellinen mineraaliposkipuna, sävyssä pinkki. Se ei vain lopu!

Se ensimmäinen poskipunani on muuten äitini vanha, 90-luvun lopulta, merkkiä Lumene... Ei näin. ;)

Mutta toinen asia, mikä minua on mietityttänyt omassa toiminnassani, on rahojen käyttäminen. Näin opiskelijana, minulle on iso satsaus laittaa yli 10 euroa yhteen meikkiin, koska tarvitsen kuitenkin muitakin meikkejä. Nyt tänään laitoin aivan ranttaliksi, ja tuhlasin 11,90 euroa peiteväriin! Minä, joka käytin meikkivoiteeseen noin viisi euroa.

On muuten aivan täydellinen meikkivoide, Wet´n Wildin Ultimate Match Foundation, vaaleimmassa sävyssä. On suojakerroin ja kaikki! Muutenkin pidän kyseisestä meikkivoiteesta, koska se ei ole paksua, mutta kerrostuu helposti. Levittyy hyvin märän tuntuisesti, mutta kuivahtaa ja tasoittuu ihon oman värin mukaan. Ja suojakerroin!

Miksi minä sitten ostin tuplat kalliimman peitevärin?

Tästä syystä:

Tummat silmänaluset. Menin Sokokselle työpäivän jälkeen. Aamulla olin laittanut silmänalusiin 1. Turvotusta laskevaa silmänympärysgeeliä, 2. Wet´n Wildin peiteväriä (vaaleanpunainen), 3. Meikkivoidetta ja 4. Puuteria. Silti silmänaluset olivat aivan siniset!

Juttelin ongelmastani mukavan myyjän kanssa, ja hän esitteli minulle Maybellinen uuden Fit Me -sarjan peitevoiteen, ja kokeili sitä siveltimellä silmieni alle. Ja niin, melkein ensimmäistä kertaa elämässäni, silmänaluseni olivat samanväriset kuin muu ihoni. Peitevoide oli mukavan pigmenttinen ja helppo levittää. Samantien ostin sen, sekä Ecotoolsin Bambu-peitevärisiveltimen (koska se oli halvin Sokoksen sivellinvalikoimasta, 5,90 euroa).

Ja kotona poistin meikit, ja meikkasin uudestaan.

Tadaa!
Poskipäistä huomaa Wet´n Wildin meikkivoiteen tehokkuuden, ei ole väri muuttunut, tasoittunut vaan, mutta huokoset eivät näy. Ja ei tummia silmänalusia, ainakaan sellaisia kuin normaalisti. :D

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...