keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Johan pomppas!

Näin saikulla ollessa kerkiää aamulla selaamaan netistä uudet uutisotsikot. Blogin aiheeseen liittyen minua alkoi kiinnostaa Iltalehden Muoti & Kauneus –osion uusin juttu: ”Kosmetiikkauutuuksien halvat ja hyvät.”


Ja voi luoja että alkoi ärsyttää, mitä halpaa noissa vaihtoehdoissa muka on. Ymmärrän, että jokaisella on oma henkilökohtainen budjettinsa ja hintakynnyksensä eri kosmetiikkatuotteiden suhteen, mutta ei nämä Iltalehden vaihtoehdot ole mitään kukkaroystävällisiä tai halpoja. Käydäänpäs nopeasti läpi nämä:

Ensimmäiset kolme on ihan ok hintaisia, ja ostaisin. Kuuluvat sarjaan ”halpaa ja hyvää”. Mutta sitten neljäs tuotevinkki: Inglotin Body Pigment Powder -jauhepigmenttiin (18 €/1 g). Miksi? Kuka maksaa 1 gramman kokoisesta jauheesta 18 euroa, varsinkin jos haluaa etsiä ”halpaa ja hyvää”. Inglotin Freedom System on vähän halvempi, 5,50 euroa sävy, mutta sitten taas neljänkin sävyn paletti maksaa 10 euroa, minkä päälle lasketaan vielä itse luomivärit. Inglotin neljä sävyä (mikä on mielestäni aika minimi kelle tahansa satunnaisellekin meikkaajalle), maksaisi siis 32 euroa. Kyllähän ne laadukkaita ja huippuhyviä ovat, mutta ovatko ne luokkaa ”halpaa”?

Itse ehdottaisin vaihtoehdoksi Wet’n Wildin luomivärikolmikoita, joissa kolmen sävyn paletti maksaa 4,95 euroa. Wet´n Wildia saa myös yksittäisinä, mutta hintaa en muista. Olisikohan ollut 2,95 euroa?

Ja käytännössä mikä tahansa luomiväri on hyvä, jos vain hankkii pohjustajan. Suosittelen Malu Wilzin meikinpohjustajaa, joka lähtee nyt Sokoksen verkkokaupasta 4,50 euroon (ovh merkattu 7,90 euroa, mutta en muista ostinko itse tuolla hinnalla). Pohjustuksena käy myös melkein mikä tahansa voidemainen luomiväri, jos käyttää shimmerisiä luomivärejä. Mattaa ne eivät mielestäni niin hyvin korosta.

Yves Rocherin silmänympärysvoidekin ihmetyttää (26,90 euroa ja 14 ml). Halpa ja hyvä löytyy vaihtoehto löytyy esimerkiksi apteekin hyllyltä: Decubal Eye Cream (14,70 euroa ja 15 ml).

Muista ei en sitten löytänyt valitettavaa (:D), mutta nämä pistivät silmään. Onko muilla ollut samanlaisia ärsytyksen aiheita, kun on keskusteltu ”halvasta” kosmetiikasta.


Kuvat we♥it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...