tiistai 27. maaliskuuta 2012

Meikkikevät 2012 - An Array of Reds

INSPIRAATIOTämän meikin painopiste omasta mielestäni on kuulaassa ja ihanan vaaleassa ihossa, sekä yhteensopivissa huulissa, poskissa ja luomissa. Koetin toteuttaa tämän meikin uskollisena inspiraatiokuvalle, mutta ehkä olisin voinut käyttää vielä enemmän persikkaisia sävyjä.


TOTEUTUSJa tässä lähikuva silmämeikistä:

Pohjan tein nestemäisellä Wet´n Wildin meikkivoiteella + H&M-puuterilla (ja sen huomaa…). Luomilla vaaleanpunaista poskipunaa, sekä Tsekeistä ostettua persikkaista luomiväriä (merkki Ingrid Cosmetics), pohjana Malu Wilzin luomivärinpohjustaja. Pinkki/persikkainen luomiväri häivytetty ohimolle asti ja jatkettu poskiluulle. Poskiluusta eteenpäin käytetty Maybellinen pinkkiä poskipunaa. Silmissä ylhäällä sisarajaus mustalla, alhaalla ruskealla rajaus ja sisärajauksena valkoinen. Huulissa satunnaisia punia, mitä nyt meikkipakista löysin (tässä kohtaa moni varmasti tajuaa, etten ole yhtään huulipunaihminen). Kuvat otettu luonnonvalossa.


Tämä meikki on juuri sopivan raikas ja keväinen, olematta tippaakaan yliampuva. Tykkään ja ehkä voisin jopa ulkoilmassakin käyttää!

Edit. Huomasin vasta nyt, että olin laittanut sen huonomman "kokomeikki"kuvan joten vaihdoin sen.

Kuva täältä!

2 kommenttia:

  1. sulla on ihanat kulmat!! :) ja kiva meikki muutenkin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kommentista! Kiva kuulla että joku tykkää! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...