keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Day 2 - 0KG

Viisastuin ensimmäisestä päivästä ja söin aamiaisen. En toki päässyt yhtään aikaisemmin ylös sängystä, vaan skippasin meikistä luomivärit. Söin Elovenan Hetki -pikapuuroa, täysjyvä-kaurahiutale-vadelma -sekoitusta, lisäsin vähän mustikanmakuista rahkaa, jotta puuro jäähtyisi nopeammin.

Olin aivan tajuttoman nälkäinen aamulla herätessäni. Olen tainnut jo pidemmän aikaa mennä huomaamattani plussakaloreilla ja liian isoilla annoksilla. Napostelemalla päivät pitkät olen vain onnistunut sekoittamaan normaalia ruokailurytmiäni. Aamiaisen skippaamisella olen vain tehnyt hallaa lounasruokailuilleni.

Aamupuuron ansiosta lounas siirtyi puoli yhteen, aikaisemmasta puoli yhdestätoista. Menin vanhan tottumuksen takia hakemaan kyllä lounasta kaupasta puoli yhdeltätoista, mutta söinkin vain kaupasta ostamani omenan ja odottelin ruokahalun kasvamista vielä pari tuntia. 

Iltapäiväväsymyksen katkaisin Nutriletin ateriankorvikepatukalla, koska reenit odottivat heti työpäivän jälkeen. Oli mukavan helppoa ja kevyttä tanssireeniä illalla, tuli oikein hyvä olo ja nälkä iski heti kun suljin koulun oven illalla. Söin taas jauhelihakeittoa ja pari näkkäriä. 

Vielä on vuorossa rahkailtapala marjojen kera. :)
Tämä aloitus on ollut yllättävän helppoa. Toki katselen kaupassa karkkihyllylle, mutta nyt kun minulla on SUUNNITELMA, tunnen olevani karkkihyllyn yläpuolella, itse päättämässä omista mieliteoistani. (:D)

Toki puntari ei ole kehitykseen ehtinyt mukaan. Ajattelin viikon päästä katsoa, onko lähtenyt nesteitä. Sitä ennen vuorossa on neljät reenit... Ehkä parin kuukauden päästä ei tartte masua enää vetää sisälle.

Sivupalkista voi seurata painomuutoksia, toivotaan että se menee tuohon pienenevään suuntaan. ;)

2 kommenttia:

  1. Nutrilettin karamellipatukat ovat ainoa laihdutusmömmö, josta tykkään. Tosin, niihin tulee sitten taas hirveä himo. No, aina parempi kuin suklaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on. Mä tykkään siitä et niissä on paljon kaikkea, mutta pienessä paketissa. Ja makeutta tarpeeksi jotta saa pahimman makeanhimon pois. Mulla ei tuu himoa, jäädytän ne jääkaapissa ja syöminen kestää pitkään, ei kerkeä ahmaiseen viidessä minuutissa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...