lauantai 7. syyskuuta 2013

Most normallest every typicalest day

Välillä meikkikuvia, jotta totuus ei unohtuisi kaiken herkkumietinnän välissä.

Tässä siis ihan perusmeikki (huom. otsikko), jonka teen yleensä töihin. En tiedä, mitä te lukijat yleensä tykkäätte tällaisista jokapäivän meikeistä, mutta itse tykkään kun meikkiblogeissa näitä välillä on. Ei aina tarvitse olla värien ilotulitusta. Meikissä on käytetty Clarinsin matkapalettiani, jonka äitini toi tuliaisina lentokentän läpi kulkiessaan. Paletti on todella söötti ja käyttökelpoinen. Nyt käytin keskimmäisen rivin vasenta ja alimman rivin vasenta luomiväriä, eli nudea ja taupea sävyä. Silmät rajasin tummimmalla ruskealla (alin oikea), sillä herkkulakkoni takia en voi ostaa uusia meikkejä ja silmänrajaustussini osoittaa loppuunkulumisen merkkejä. Kun vedän siveltimen pois, mukana tulee suuaukkoon pakkautunut musta värimöntti ja en halua että koko sisältö menee samanlaiseksi...Huulillani on Max Factorin huulipuna 18 Orange Shine, mikä on metallinhohtoinen ja korallinen sävy. En tiedä valmistetaanko tätä enää, tämä puna on tosi vanha. Tiedän kyllä aika tarkkaan, kuinka vanha, mutten kehtaa tunnustaa! Voin kyllä sanoa, että olen hyvin tarkka huulituotteistani, sillä minulla on usein ollut stressistä puhkeava yskänrokko ja en halua sen leviävän... :D
  

Pohjameikki ei ole mikään paras. Meikkivoide vetelee myös viimeisiään, samoin peitevoide, joten käytin Yves Rocherin Peau Parfaite -BB voidetta.


-----

Herkkulakko puskee eteenpäin sinnikkäästi. Tänään menen hampurilaisbuffettiin syömään, saa nähdä mitä valintoja teen. ;) En ole ikinä aikaisemmin käynyt, mutta kyseessä on siis samantyyppinen kuin normaalibuffet, mutta aiheena on rakentaa hampurilaisia itse all-you-can-eat -meiningillä. :D Taitaa tuho tulla!


Ja ennenkuin kukaan jää miettimään äo:tani, otsikko on vitsi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...