perjantai 6. syyskuuta 2013

Day 4 ja "ei kai tätä lasketa"

Herkkulakko on sujunut! Huomasin jo alkuun, että helpointa on, kun aamulla vaan vetää sen lautasellisen puuroa nassuun ja vähän miettii lounaalla mitä syö, niin loppupäivä menee omalla painollaan.

Erityishuomioita kolmospäivästä:

- lounastin erittäin yllättäen poikaystäväni kanssa (ei olla samalla paikkakunnalla töissä joten ei olla ikinä lounastettu) ja mentiin paikalliseen hampurilaispaikkaan. Valitsin lounaaksi kuitenkin salaatin, mikä oli todella hyvä Ceasar-salaatti pekonilla. Vaikka yleisesti ottaen ceasar-salaatti ei ole se laihisvaihtoehto, niin on se parempi kuin hampurilainen.

- kello kymmenen aamulla (kahvin aikaan), asiakas toi meille laatikollisen leivosia ja pullatortun. En koskenut yhteenkään!

- Välipalana ananaspurkki kolmen aikaan, yritin välttää makeanhimon yltymistä kun olin yksin töissä ja leivokset olivat herkullisina jääkaapis
sa. Toimi!

- Pikaisesti pari appelsiiniä ennen reeniä töiden jälkeen, toimi jotakuinkin. Jaksoin reeneissä (varmaan salaatin ansiosta), mutta illalla olin todella nälkäinen. Söin reenien jälkeen lautasellisen jauhelihakastiketta ja spagettia ja illalla taas iltapalaksi kupin rahkaa ja marjoja.

Ja nelospäivästä:

- Leivokset olivat edelleen jääkaapissa. Aivan järjetön makeanhimo koko päivän! Leivoksiin en koskenut, mutta ostin makeankorvikkeena välipalaksi "suklaisen" proteiinipatukan. Tämä oli virhe, patukka oli aivan liian pieni ja vähäkalorinen välipalaksi (n. 100 kaloria) ja menin kotiin ihan mörkönä. Tiuskin poikaystävälle ja kasasin eilistä jauhelihakastiketta ruuaksi.

- Perjantain (ja ärripurriolon) kunniaksi lasi punaviiniä. Ja toinen pari tuntia myöhemmin. Sitten tulikin se normaali "jotain naposteltavaa äkkiä" -olo ja otin lautasellisen puuroa marjoilla, se helpotti pikanälkää.

- Saunassa saunakalja. :(


Tämän kunniaksi aionkin listata "ei kai tätä lasketa"-erehdyksiäni:

- saunakalja
- toinen lasi punaviiniä

Ja sitten katsotaan kuinka pitkäksi lista kerkeää. :D


Kuva weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...