keskiviikko 25. syyskuuta 2013

UD - Half Baked ja satunnaista nillitystä

Urban Decayn Naked-paletti alkaa olla jo melkoinen klassikko. Itse rakastan (melkein) kaikkia värejä siinä, mutta eniten omaa silmääni viehättää sen Half Baked- niminen kultainen luomiväri.


Kastelin siveltimen ja rajasin silmät Half Bakedilla, sekä tummankultaisella Smogilla ja mustalla Creepillä.
Poskilla Wet´n Wildin aurinkopuuteria ja hitunen Cliniquen Iced Lotus -poskipunaa.Mutta asiasta toiseen, nimittäin nyt alkaa jo mennä hermot! En ole päässyt reeneihin kahteen viikkoon, koska olin taas kipeänä. Tällä kertaa mahdollisesti angiina, joten en uskalla tehdä mitään urheilupainotteista, enkä edes jaksanut silloin kun olin pahimmilleen kipeänä. Ruokavalio on ok-kunnossa, eli syön aamiaisen, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan, mutta en liiku. Painokaan ei liiku. Herkut olen jättänyt kokonaan pois, paitsi suklaapatukan hain naisellisten vaivojen iskiessä. Oli vain niin masis. :(

Mutta kun paino ei laske, ei meikitkään lisäänny! Minulla on jo peiteaine loppu, samoin rajaustussi on ihan loppumaisillaan ja olen käyttänyt jo huonompia meikkivoiteita kun paremmat purkit alkavat tyhjentyä. Meikkien ostohimo on jo suurempi kuin herkutteluhimoni ikinä!

Mitä teen? Laitanko pillit pussiin ja myönnän tappioni? Toisaalta, vaikka paino ei liiku, maha ei enää pömpötä ja takki mahtuu, eli olen osaksi jo voittanut itseni. Vai odotanko että voin mennä reeneihin ja katsoa tuleeko tuloksia.

:(

1 kommentti:

  1. Half Baked on myös oma lempparini koko paletista :). Se vaan käy jokaiseen tilanteeseen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...