maanantai 9. syyskuuta 2013

Day 7 - 1,1KG

Aloitin ruokaremontin viikko sitten, tarkemmin sanoen tiistaina 3.9. Nyt on maanantai, ja vaikka välissä ei ole tasan sitä viikkoa, pidän tätä nyt toisen viikon alkuna selkeyttääkseni postauksia. 

Ja miten sitten kävi?

-Kuten otsikosta huomaa, -1,1KG ja vyötäröstä 3cm pois!

Eli tämä tarkoittaa sitä, että pudotettavaa on enää 3,9 KG! Teki mieli oikein taputtaa itseään päähän aamulla punnitessa, tuntui niin kivalta pienikin pudotus. Vyötärö asettui kaksi senttiä vaille siihen lukemaan, mikä minulla oli pari vuotta sitten hoikimmillani. Tuo 1,1 kg taitaa koostua ehkä eniten suolaturvotuksen lähtemisestä, mutta hyvä sekin.YHTEENVETO 1-viikosta:

Mitä tein ehkä oikein?

- En stressannut ja ollut syömättä. En kertaakaan pihistellyt ruuan määrän kanssa, mutta seurasin hyvin tarkkaan oloani ruokaillessa. Kyselin itseltäni: Onko maha nyt täynnä? Minkälainen olo minulla on? Miltä maistuu? Söin hitaammin, jotta huomaisin mahan täyttymisen. Pidin välillä taukoa aterian aikana, välttääkseni ahmimisen.

- En syönyt herkkuja. Vältin työpaikan pitkot, leivokset ja iltapäivällä haetut suklaapatukat. Välttelin jopa tummaa suklaata, että en taantuisi makeannälkään taas.  Vältin poikaystävän ostaman puolen kilon karkkipussin. Katsoin leffan vesipullo kainalossa, en popparikulhon kanssa. Ainoa, mikä voidaan "herkuksi" laskea, oli lauantai-illan hampurilaisbuffet. Ymppäsin sen kuitenkin normaaliin päivärytmiini, niin että paria tuntia ennen lähtöä söin välipalan ja illalla kevyen iltapalan, eli se toimi tuhtina päivällisenä. Lisäksi join viikonloppuna yhden oluen ja neljä (!) punaviinilasillista, ei kuitenkaan ihan täyttä lasillista, sillä tarkoitus ei ollut humaltua vaan maistella viiniä.

- Harrastin liikuntaa: keskiviikkona 1h karnevaalisambaa, torstaina taekwondo potkutreenit 1h ja sunnuntaina taekwondon yleisreenit 1h, potkuja taas. Eli yhteensä kolme tuntia, mikä mielestäni sopi hyvin ruokavaliooni, sillä taisin olla neljän tunnin treenimäärään viikossa vähän liian miinuskaloreilla.

Mitä olisin voinut tehdä vielä paremmin:

- Hampparibuffetti syömismuutoksen ensimmäiselle viikolle oli ehkä turha...

- Punaviiniä olisi voinut olla vain yksikin lasi. Tai kaksi.

- Saunaolut.... 'nuff said. Miksei tällä kertaa kelvannut se normaali vesipullo?

- Lauantaina oli nälkä päivällä, kun söin aamiaisen vasta kolme tuntia heräämisen jälkeen, muutenkin meni sekaiseksi syömisrytmi, tarkoitan sitä että päivällinen, lounas ja välipalat vähän vaihtoivat paikkaa, vaikka jokaisen söinkin ajallaan.
Ja millä silmin katson tulevaa viikkoa?

Liikunta:
- Kerkeän reeneihin maanantaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina. Ma, to ja pe taekwondo, ke samba. Tästä maanantaipäivän reeneistä en ole ihan varma, sillä minun pitäisi puolen tunnin kuluttua jo lähteä ja tässä vielä postausta kirjoittelen! Edit. En mennyt, puku vielä kuivumassa märkänä. :(

- Ruokailuissa ei erityisempiä, ainoastaan lauantaina on ohjelmassa tyttöjen ilta. Rennosti ajattelin syödä, kuitenkaan ahmimatta sitä rasvaisinta ruokaa. Mahdollinen alkoholijuoma valkkari+vissy, jos tekee mieli. Tai punaviini. Sunnuntaiksi teen ruuan jo valmiiksi, etten erehtyisi esimerkiksi pitsan ääreen. ;) 

Näillä mennään, katsotaan muuttuuko paljon suunnitelmat!Tässä kuvassa ehkä maailman inspiroivin lainaus!

Kuvat weheartit.com1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...